PROGRAMJAINK LEGFŐBB JELLEMZŐI

Az Engame Akadémián elkötelezettek vagyunk a diákközpontú oktatás mellett, módszerünk lényege, hogy problémamegoldásra, kritikus gondolkodásra, kreativitásra és együttműködésre ösztönözzük diákjainkat.

 • Diákközpontúság

  Diákközpontúság

 • Készségfejlesztés

  Készségfejlesztés

 • Pályaorientáció

  Pályaorientáció

 • Nemzetközi csapat

  Nemzetközi csapat

 • Használható nyelvtudás

  Használható nyelvtudás

RÓLUNK MONDTÁK

 • Minh, junior évfolyamos diákunk

  Minh, junior évfolyamos diákunk

  "Itt az Engame-nél olyan készségeket, olyan tudást tudnak fejleszteni,
  ami később a való életben és az egyetemen rendkívül fontos lesz."
 • Zsolt, junior évfolyamos diákunk édesapja

  Zsolt, junior évfolyamos diákunk édesapja

  "Annak a jó képességű diáknak, aki komolyan gondolja az egyetemi
  továbbtanulását, annak itt a helye az Engame-ben."
 • Dóri, sophomore évfolyamos diák

  Dóri, sophomore évfolyamos diák

  "Tényleg csak angolul kommunikálunk egymással. Ebben biztos, hogy fejlődtem,
  hogy angolul ki tudjam magam fejezni, hogy el tudjam mondani a véleményemet összefüggően."

ENGAME AKADÉMIA A SAJTÓBAN

sajtómegjelenések

RÓLUNK

Engame csapat

Az Engame Akadémia programjaival 2010 óta támogatjuk a középiskolásokat és egyetemistákat abban, hogy megtalálják helyüket a világban - felfedezzék tehetségüket, amit aztán mentorainkkal közösen kibontakoztatnak, és megtalálják azt a külföldi egyetemi képzést, ami számukra a leginspirálóbb jövőképpel kecsegtet.

Az Akadémia csapata kiváltságként éli meg, hogy egy kötöttségektől mentes, non-konform oktatási programot fejleszthet. Tanáraink és mentoraink elkötelezettek a diákközpontú oktatás mellett, diákjaink személyes és szakmai feljődése motiválja őket programjaink során.

Az Engame Akadémia csapata kiváltságként éli meg, hogy egy kötöttségektől mentes, non-konform oktatási programot fejleszthet. Az ennek köszönhető pozitív légkör pedig lehetővé teszi, hogy programunk során valós akadémiai-, és személyiségfejlődést érjünk el diákjainkkal.  

Munkatársaink szakmai háttere - diákjaink érdeklődési köreihez hasonlóan - rendkívül sokszínű, a pszichológiától a közgazdaságtanon át a művészettörténetig szinte minden tudományterületet képviselnek. Diplomájukat, oktatói tapasztalatukat a világ vezető egyetemein szerezték, ami garancia a jó értelemben vett nyugati szemléletmód átadására a diákjaink felé.

Vendégelőadóink és szemináriumvezetőink tovább színesítik a palettát, ők - érkezzenek a startupok, a tengerbiológia vagy épp az irodalom világából - aktuális munkáikról, projektjeikről, kutatásaikról számolnak be, ezzel is inspirálva és orientálva diákjainkat.

TOVÁBB