JELENTKEZÉS A 2017/18-as TANÉVÜNKRE

Következő jelentkezési határidőnk:

2017. április 2.

További információért gyere el Nyílt Napjaink valamelyikére! Emellett a felvételi időszak során honlapunkon folyamatosan tájékozódhatsz a program részleteiről, a felvételi menetéről és a legújabb híreinkről is!

"Annyit ér az egyetem, amennyit az ember kihoz belőle."

Pályaválasztás az Engame Akadémián

Az angol nyelv iránti szenvedélye, a vitatkozásban, tárgyalásban és kritikus gondolkodásban lelt öröme miatt jelentkezett a Rotterdam Business School Applied Science képzésére volt diákunk, Vályogos Tamás. Döntése élete egyik legjobbja volt: neves szakemberektől tanulhat, életszerű projektekben vehet részt, és legfőképpen azt csinálhatja, amit szeret. Tamás nemrég hazalátogatott, és egy interjúban megosztotta velünk hollandiai élményeit, tapasztalatait. 

Cikk folytatása

Infografika az Engame előző félévéről

Pályaválasztás az Engame Akadémián

Egyáltalán nem mondható unalmasnak az előző félév az Engame Akadémiánál: az önkéntes programoktól és tanulmányi kirándulásoktól kezdve, a szakmai vendégelőadókon és szakértői konzultációkon át egészen a Projekt Expón prezentált projektekig, vagy éppen a mentorálásokig, akadémiai szemináriumokig bezárólag számos alkalom és lehetőség állt a diákok rendelkezésére, hogy fejleszthessék készségeiket, új ismereteket szerezhessenek és segítséget kapjanak az orientációjukban.

Cikk folytatása

1054 Budapest
Bajcsy-Zsilinszky út 50., 3. emelet 21.

Nyitvatartás:

H-P: 12-19 óráig, SZ: 12-17 óráig

T: +36 1 784 9820
M: +36 20 494 3599
E: info@engame.hu