Csatlakozz hozzánk Facebookon  

Startup Weekend 2018 - Így szerepeltek az engame-es diákok

Márciusban ismét megrendezésre került az Engame Akadémia és a Kitchen Budapest közös projektje, a Startup Weekend. A kétnapos workshopon diákjaink szakmai mentorok támogatásával dolgoztak egy vállalkozásötlet kitalálásán és fejlesztésén, majd meghívott zsűri előtt prezentálták terveiket.

Cikk folytatása

Pályaválasztás szülői szemmel: Mit tegyünk, ha rosszul dönt a gyerek?

Szülőként a legjobbat akarjuk gyermekeinknek, ezért is könnyű konfliktusba keveredni velük, ha nem értünk egyet valamely döntésükkel. A pályaválasztás pedig igen komoly döntés, ebből fakadóan a konfliktusok is gyakoriak körülötte a középiskola utolsó éveiben. Mit tegyünk, ha úgy érezzük, rosszul választ a gyerek? Cikkünkből kiderül.

Cikk folytatása

Angloville - anyanyelvi angol tábor itthon

Ne csak magabiztosan beszélj, álmodj is angolul! Egy hét már elég hozzá!

Partnerünk, az Angloville Junior anyanyelvi angol tábora itthon teremti meg a külföldi anyanyelvi környezetet szuperintenzív, fiatalokra szabott programjával.

Cikk folytatása

Motivációs levél: belépő a brit egyetemekre

Számtalan külföldi egyetem jelentkezési folyamatának meghatározó része a motivációs levél, melynek célja, hogy a felvételi bizottság megismerhesse a jelentkező motivációit, ambícióit, gondolkodásmódját. A jelentkezési profil összeállítása során ennek megírása jelenti az egyik legnagyobb kihívást a diákok számára.

Cikk folytatása

1054 Budapest
Bajcsy-Zsilinszky út 50., 3. emelet 21.

Nyitvatartás: H-P: 10-19 óráig

M: +36 20 494 3599

E: info@engame.hu

Impresszum