Csatlakozz hozzánk Facebookon  

Miért érdemes Írországban tanulni? - Interjú Daragh Hamiltonnal

Daragh ír származású, a középiskola után Business and Political Science szakos diplomát szerzett a Trinity College Dublinban, jelenleg a CEU-n környezetpolitikát tanul, emellett pedig az Engame Akadémia Senior diákjainak egyik mentora. A vele készített interjúnkból kiderül, milyen az ír felsőoktatási rendszer és miért lehet érdemes ezt az országot választania a külföldre készülő magyar diákoknak.

Cikk folytatása

Hol tanulnak a magyar diákok külföldön?

A külföldi továbbtanulás népszerűsége a magyar diákok körében töretlenül növekszik. Jelenleg több mint 13 000-en tanulnak külföldi felsőoktatási intézményekben, elsősorban nyugat-európai egyetemeken. A legnépszerűbb célországok közül továbbra is Ausztriában, Németországban és az Egyesült Királyságban tanul a legtöbb magyar diák.

Cikk folytatása

Mi vár a magyar diákokra a Brexit után?

A 2016. június 23-án tartott, az EU-tagságról szóló népszavazáson a kilépés mellett tették le a voksukat a brit szavazók. A kilépési folyamatot az EU alaptörvényének 50. cikkelye alapján 2017 márciusában megkezdte az Egyesült Királyság, ennek értelmében 2019 márciusában lépnek ki a britek az Európai Unióból. Ezt valószínűleg egy 2020 év végéig tartó átmeneti időszak követi majd, melynek részeteiről egyelőre nincs megállapodás.

Cikk folytatása

Startup Weekend 2018 - Így szerepeltek az engame-es diákok

Márciusban ismét megrendezésre került az Engame Akadémia és a Kitchen Budapest közös projektje, a Startup Weekend. A kétnapos workshopon diákjaink szakmai mentorok támogatásával dolgoztak egy vállalkozásötlet kitalálásán és fejlesztésén, majd meghívott zsűri előtt prezentálták terveiket.

Cikk folytatása

1054 Budapest
Bajcsy-Zsilinszky út 50., 3. emelet 21.

Nyitvatartás: H-P: 10-19 óráig

M: +36 20 494 3599

E: info@engame.hu

Impresszum

Adatkezelési tájékoztató