Csatlakozz hozzánk Facebookon  

Diákfórum az oktatásról - Interjú Laczó Laurával

A 2018. január 19-én szervezett diáktüntetés szlogenje, a "Ne menj suliba!" nem egyszerű lógásra ösztönözte az engame-es diákokat. Diákfórumot szerveztek, ahol az oktatási rendszer helyzetéről és lehetséges megoldási javaslatokról indítottak párbeszédet. Ebben az interjúban a gyűlés szervezőjével, Laczó Laurával, Junior évfolyamos diákunkkal beszélgettünk.

Cikk folytatása

Gyakran ismételt kérdések - Senior évfolyam

Az Engame Akadémia programjának utolsó, értettségiző évfolyamosoknak szóló évében a külföldi továbbtanulásra készítjük fel a diákokat. Az egyetem- és szakválasztástól kezdve a felvételi anyagok összeállításán át a külföldi egyetemi életre való felkészülésig mindenben támogatjuk diákjainkat a tanév során. Honlapunkon minden fontos információt megtalálsz a Senior év programjával kapcsolatban, a leggyakrabban felmerülő kérdéseket pedig az alábbi cikkben igyekszünk megválaszolni.

Cikk folytatása

Gyakran ismételt kérdések - Freshman, Sophomore és Junior évfolyam

Az Engame Akadémia első három évfolyamán elsősorban a készségfejlesztésre, a pályaorientációra és a használható nyelvtudás fejlesztésére helyezzük a hangsúlyt. Mindezt modern oktatási módszerekkel, diákközpontú szemléletmóddal és változatos szakterületekről érkező, nemzetközi oktatói csapattal tesszük. Honlapunkon minden fontos információt megtalálsz az egyes évfolyamok programjával kapcsolatban, a leggyakrabban felmerülő kérdéseket pedig az alábbi cikkben igyekszünk megválaszolni.

Cikk folytatása

Cambridge magyar szemmel - Interjú Stenczel Tamással

Stenczel Tamással, volt diákunkkal legutóbb akkor készítettünk interjút, amikor értesült róla, hogy felvették Cambridge-be. Azóta már kint tanul Natural Sciences szakon, kérésünkre pedig szívesen megosztotta tapasztalatait az egyetemről és a kinti életről. Az alábbi interjút Varsányi Sándor, Senior évfolyamos diákunk készítette vele.

Cikk folytatása

1054 Budapest
Bajcsy-Zsilinszky út 50., 3. emelet 21.

Nyitvatartás: H-P: 10-19 óráig

M: +36 20 494 3599

E: info@engame.hu

Impresszum