Csatlakozz hozzánk Facebookon  

Újévi könyvajánló az Engame Akadémia csapatától

Újév alkalmából úgy döntöttünk, összegyűjtjük kollégáinktól kedvenc olvasmányaikat, melyekről úgy érzik, a világon mindenkinek el kellene olvasnia őket. Ajánljuk őket szeretettel volt, jelenlegi és leendő diákjainknak, szüleiknek, és mindenkinek, aki szerint egy jó könyv gazdagabbá teszi az olvasóját.

Cikk folytatása

Készségfejlesztés 2. - Együttműködési képesség: mi ez és hogyan fejlesztjük?

Sokat hallunk arról, hogy az oktatás mostani legnagyobb kihívása, hogy olyan komplex készségekre tanítsa a diákokat, amelyekkel a jövőben még egy mesterséges intelligenciával rendelkező gép sem tudja felvenni a versenyt. Ugyanis a technika fejlődik, a munkaerőpiac átalakul és a munkavállalóknak tudniuk kell alkalmazkodni ezekhez a megváltozott munkakörülményekhez. A 4K kifejezés magába foglalja mindazt, amire szüksége lehet egy 21. századi diáknak: kommunikáció, kritikai gondolkodás, kollaboráció, kreativitás.

Íme 5+1 ok, amiért elengedhetetlenül fontos a kollaborációs képesség.

Cikk folytatása

...kreatív mindenki tud lenni - interjú Gere Péterrel

Következő cikksorozatunkban bemutatjuk oktatási programunk második negyedévében meghirdetett szemináriumkínálatát. A kurzusok tanáraitól megtudhatod, ki miért választotta ezt a területet és hogyan próbálja átadni a diákoknak a tudását, de emellett érdekességeket is elárulnak magukról és az óráikról.

Cikk folytatása

A játékok dimenziója rengeteg lehetőséget rejt - Tóth Dániel pszichológus előadása

Szülőknek szóló Hello Parents Hot Topic Est programsorozatunk legutóbbi vendégelőadója Tóth Dániel virtuálpszichológus volt (Youtube-on A Pszichológus Pasi néven vezet népszerű csatornát), akinek kutatási területe az internet, videojátékok, okos eszközök és ezek hatásai. Hitvallása, hogy a mai fiatalok számára a legfontosabb a tudatos technológiahasználat elsajátítása, mert ez nagyban meghatározza a mindennapi viszonyunkat az eszközeinkhez, önmagunkhoz és a világhoz. Az előadásról készített beszámolónk következik.

Cikk folytatása

1122 Budapest
Maros utca 12., 3. emelet

Nyitvatartás: H-P: 10-19 óráig, Szo: 10-17 óráig

M: +36 70 622 0273

E: info@engame.hu

Impresszum

Adatkezelési tájékoztató