Csatlakozz hozzánk Facebookon  

Hello Parents Hot Topic - X, Y és Z generáció a munkahelyen

Hello Parents Hot Topic Est programsorozatunk legutóbbi vendége Németh Zsófia, a BAGázs Közhasznú Alapítvány elnökségi tagja és a Y2Y Coaching munkatársa volt. Előadásában arról beszélt, hogyan dolgoznak együtt a különböző generációk a munkahelyen, milyen általános jellemzők mondhatók el a különböző generációk munkamoráljáról, és az esetleges generációs különbségek szülte súrlódásokat miként lehet elkerülni, orvosolni.

Cikk folytatása

A játékok dimenziója rengeteg lehetőséget rejt - Tóth Dániel pszichológus előadása

Szülőknek szóló Hello Parents Hot Topic Est programsorozatunk legutóbbi vendégelőadója Tóth Dániel virtuálpszichológus volt (Youtube-on A Pszichológus Pasi néven vezet népszerű csatornát), akinek kutatási területe az internet, videojátékok, okos eszközök és ezek hatásai. Hitvallása, hogy a mai fiatalok számára a legfontosabb a tudatos technológiahasználat elsajátítása, mert ez nagyban meghatározza a mindennapi viszonyunkat az eszközeinkhez, önmagunkhoz és a világhoz. Az előadásról készített beszámolónk következik.

Cikk folytatása

Fókuszban a segítség

Hagyományosan megrendezésre kerülő nyári táborunkat idén augusztus első hetében a csendes és idilli bánki tó mellett töltöttük. A táborban szakmai workshopok mellett előtérbe került a fenntarthatóság kérdése is, sőt a videózásba is belekóstolhattak a diákok.

Cikk folytatása

1122 Budapest
Maros utca 12., 3. emelet

Nyitvatartás: H-P: 10-19 óráig, Szo: 10-17 óráig

M: +36 70 622 0273

E: info@engame.hu

Impresszum

Adatkezelési tájékoztató