Csatlakozz hozzánk Facebookon  

Hello Parents: "A játékok dimenziója rengeteg lehetőséget rejt" - Tóth Dániel pszichológus előadása

A szülőknek szóló Hello Parents eseményünk legutóbbi vendégelőadója Tóth Dániel virtuál pszichológus volt, akinek kutatási területe az internet, videojátékok, és okos eszközök és ezek hatásai. Hitvallása, hogy a mai fiatalok számára a legfontosabb a tudatos technológiahasználat elsajátítása, mert nagyban meghatározza a mindennapi viszonyunkat az eszközeinkhez, önmagunkhoz, és a világhoz. Az előadásról készített beszámolónk következik.

Cikk folytatása

Fókuszban a segítség

Hagyományosan megrendezésre kerülő nyári táborunkat idén augusztus első hetében a csendes és idilli bánki tó mellett töltöttük. A táborban szakmai workshopok mellett előtérbe került a fenntarthatóság kérdése is, sőt a videózásba is belekóstolhattak a diákok.

Cikk folytatása

Startup Weekend 2018 - Így szerepeltek az engame-es diákok

Márciusban ismét megrendezésre került az Engame Akadémia és a Kitchen Budapest közös projektje, a Startup Weekend. A kétnapos workshopon diákjaink szakmai mentorok támogatásával dolgoztak egy vállalkozásötlet kitalálásán és fejlesztésén, majd meghívott zsűri előtt prezentálták terveiket.

Cikk folytatása

Gyakran ismételt kérdések - Senior évfolyam

Az Engame Akadémia programjának utolsó, értettségiző évfolyamosoknak szóló évében a külföldi továbbtanulásra készítjük fel a diákokat. Az egyetem- és szakválasztástól kezdve a felvételi anyagok összeállításán át a külföldi egyetemi életre való felkészülésig mindenben támogatjuk diákjainkat a tanév során. Honlapunkon minden fontos információt megtalálsz a Senior év programjával kapcsolatban, a leggyakrabban felmerülő kérdéseket pedig az alábbi cikkben igyekszünk megválaszolni.

Cikk folytatása

1122 Budapest
Maros utca 12., 3. emelet

Nyári nyitvatartás: H-P: 10-18 óráig

M: +36 70 622 0273

E: info@engame.hu

Impresszum

Adatkezelési tájékoztató