Csatlakozz hozzánk Facebookon  

Felvételi folyamat a 2019/20-as tanévre

Hogyan csatlakozhatok a programhoz?

A 2019/20-as tanév 2019 szeptemberében indul, valamint korlátozott számban lehetőség van a jelenlegi (2018/19-es) tanév második félévébe való becsatlakozásra is. Utóbbi esetben 2019 februárjában kezdheted meg a programot.

Felvételi időszakunk úgynevezett rolling admission rendszerben zajlik, ami azt jelenti, hogy több jelentkezési határidő is van a tanév során, egészen addig, amíg a rendelkezésre álló helyeket fel nem töltjük.

Ha tehát garantálni szeretnéd a helyed a programba, érdemes előbb beiratkozni, de ha valamiért lecsúsztál az első határidőről és szabad hely is maradt még, akkor a következő ciklusban még lesz lehetőséged felvételizni.

 

A felvételi folyamata 

1. Online regisztráció és a jelentkezési lap kitöltése

Az online regisztráció a felvételi folyamat első lépése. Miután regisztráltál, elküldjük neked e-mailben az évfolyamodhoz tartozó jelentkezési lapot, melyben rákérdezünk, hogy milyen területek érdekelnek, milyen tanulmányi eredményeid vannak és hogyan gondolkodsz a jövődről.

Az emailben szerepelni fog egy határidő is, eddig kell beküldened a kitöltött jelentkezési lapot, hogy be tudjunk hívni a következő szóbeli interjúra.

Felvételi díj: A felvételi eljárás díja 5.000 Ft, ennek teljesítéséről az online jelentkezés leadása után küldünk tájékoztatást. A felvételi díj nem számít bele a későbbi tandíjba.


A regisztráció határideje felvételi ciklusonként:

  1. október 28. (vasárnap)
  2. november 25. (vasárnap)
  3. január 7. (hétfő) - amennyiben nem akarsz szeptemberig várni és már most félévtől szeretnéd kihasználni a program nyújtotta lehetőségeket, ez a legutolsó határidő, ameddig jelentkezhetsz (amennyiben ekkor lesz még szabad helyünk)!
  4. február 17. (vasárnap)
  5. március 17. (vasárnap)
  6. április 22. (hétfő)

Tovább a regisztrációra >>

2. Szóbeli felvételi

Minden jelentezőt behívunk egy személyes találkozóra. Ez egy 20-30 perces, angol nyelvű beszélgetés, amelyre a jelentkezési határidő utáni héten kerül sor.

A szóbeli interjú célja, hogy személyesen is megismerjük az érdeklődési körödet, motivációdat, gondolkodásmódodat.

Interjúidőszakok felvételi ciklusonként:

  1. október 31. - november 9.

  2. november 28. - december 11.

  3. január 8. - január 21.

(A második félév interjúidőszakai hamarosan.)

További információk a felvételi interjúról >>

3. Felvételi értesítés

A felvételi interjút követően hamarosan e-mailben értesítünk a döntésről.

4. Ösztöndíjjelentkezés

A sikeres felvételit követően pályázahatóak meg az Engame Akadémia ösztöndíjai, melyekről további információk az alábbi oldalon érhetőek el.

További információk az ösztöndíjakról >>

5. Regisztráció és a szerződés aláírása

Pozitív felvételi esetén kerül sor a regisztrációra, a képzési szerződés aláírására és a regisztrációs díj befizetésére (utóbbi egy vissza nem térítendő összeg, amely beleszámít az éves tandíjba). Ezekről minden diákkal és szülővel egyénileg egyeztetünk.

TOVÁBB A JELENTKEZÉSRE >>

 

A jelentkezés előtt kérdésed van? 

Írj nekünk az alábbi űrlapon, és visszahívunk!

1122 Budapest
Maros utca 12., 3. emelet

Nyári nyitvatartás: H-P: 10-18 óráig

M: +36 70 622 0273

E: info@engame.hu

Impresszum

Adatkezelési tájékoztató