Nyílt napok az Engame Akadémián

Középiskolásként hogyan érdemes gondolkodni a jövőről, tehetségről, orientációról Mi a sikeres külföldi továbbtanulás kulcsa?  Hogyan segít nekem az Engame Akadémia? 

ITE kep

A jövőjükkel törődő fiatalok számára elengedhetetlen, hogy diákközpontú, tehetségük kibontakozását minél inkább támogató közegben fejlődhessenek. Ehhez biztosít inspiráló közeget és számtalan lehetőséget az Engame Akadémia középiskolásoknak szóló, négy éves programegyüttese, amelynek végén a világ legjobb és leginkább diákközpontú egyetemeire felvételiznek és nyernek felvételt diákjaink. 

Mire kapsz választ a Nyílt Napon?

  • Hogyan válasszam ki azt a területet, amiben tovább szeretnék tanulni, és hogyan tudom növelni a felvételi esélyeimet a középiskolás évek során?
  • Mit érdemes tudnom az angolszász (és egyéb angol nyelvű) felsőoktatásról és felvételi rendszerről? Mik a sikeres felvételi kulcsai?
  • Hogyan épül fel az Engame Akadémia képzése és mit kell tennem ahhoz, hogy bekerüljek az akadémia programjába?

Ha szakértőktől szeretnél hiteles információkat kapni, akiknek sokéves tapasztalatuk van az oktatásban és a külföldi jelentkezések terén, gyere el nyílt napjaink egyikére!


Kinek szól az Engame Akadémia Nyílt Napja?

Motivált, céltudatos középiskolásoknak, akik 2018-ban, 2019-ben, 2020-ban  és 2021-ben érettségiznek és szüleiknek.

  • Helyszín: 1054 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 50.
  • Időtartam: Nagyjából másfél óra.

1054 Budapest
Bajcsy-Zsilinszky út 50., 3. emelet 21.

Nyitvatartás:

H-P: 10-19 óráig, SZ: 10-17 óráig

T: +36 1 784 9820
M: +36 20 494 3599
E: info@engame.hu