Közösség

Aktív- és örediákjainkkal olyan közösséget alkotunk, mely képes inspirálni és támogatni tagjait az Engame Akadémia programjaiban, a külföldi tanulmányok során és a munka világában egyaránt. A korosztályokon átívelő közösségi élet lehetővé teszi, hogy a diákok első kézből származó információkat kapjanak idősebb társaiktól, ezáltal könnyebben dönthetnek saját jövőjüket érintő kérdésekben.

Kozosseg

Az Engame Akadémia közösségi életének leginkább meghatározó elemei: 

Diákjainknak - a közös érdeklődési köreik mentén szerveződő, évfolyamokon átívelő diákközösségek (society) és klubok keretein belül - további lehetőséget nyújtunk a közös munkára és egy-egy terület átfogóbb megismerésére (pl. Business Society, Debate Society, Philosophy Society).

Minden évben megrendezésre kerülnek hagyományos eseményeink, mint az Évnyitó, a karácsonyi összejövetel és az Évzáró/Diplomaosztó. Ezen események azon túl, hogy keretet adnak programunknak lehetőséget biztosítanak diákjainknak a kötetlen együttlétre. 

Nyári táborunk a közösségi életünk meghatározó eleme, amely a gólyáktól az öregdiákokig minden diákunknak tartalmas, inspiráló elfoglaltságot és kikapcsolódást jelent. A szórakozás és pihenés mellett - az évközi tematikához hasonlóan - számos érdekes, készségfejlesztő program és előadás várja a táborozókat.Új diákjaink megismerkedhetnek a öreg- és aktív diákjainkkal, mentoraink, tanáraink egy részével, s ősszel már egy ismerős közeben kezdhetik meg a fejlődést.

Alumni hálózatunk aktív szerepet vállal jelenlegi diákjaink támogatásában, személyesen (az Infoweekek során) és online platformon is elérhetőek kérdések esetén. Diákjaink időről időre összegyűlnek, hogy nemzetközi és hazai tapasztalataikat megosszák egymással, és ápolják a programjaink során szövődött barátságokat.

1054 Budapest
Bajcsy-Zsilinszky út 50., 3. emelet 21.

Nyitvatartás: H-P: 10-19 óráig

M: +36 20 494 3599

E: info@engame.hu