Society-k

Diákjainknak - a közös érdeklődési köreik mentén szerveződő, évfolyamokon átívelő diákközösségek (society) és klubok keretein belül - további lehetőséget nyújtunk a közös munkára és egy-egy terület átfogóbb megismerésére.

A society-k palettáját folyamatosan bővítjük,  a csatlakozásnak és aktivitásnak pedig egyedül az Engamerek lelkesedésének és szabadidejének végessége szab határt. A klubok “vezetősége” is sok esetben a diákok közül kerül ki, így az irányítás az ő kezükbe kerül és maguk dönthetnek arról, milyen témákat szeretnének feldolgozni a találkozók alkalmával.

Keddenként Philosophy Society keretein belül feszegetjük hétről hétre a megismerés határait, míg a két lábbal a földön járók inkább a pénteki Business society-t részesítik előnyben. A fényképezés elméletéről és gyakorlatáról a Photography Society foglalkozásain lehet többet hallani. Lassan, de biztosan bontogatja szárnyait a Media Society is, a Readers Society lelkes tagjai pedig az éppen soros, közösen megválasztott “kötelező olvasmányok” (pl. A 22-es csapdája) oldalait falják, hogy utána együtt beszélhessék ki a cselekményt.

Szintén sokan járnak a Movie Society alkalmaira, az egyik legnépszerűbb választás pedig a kritikus gondolkodásra serkentő vitaklub, vagyis a Debate Society volt. Különösen örülünk azoknak a kezdeményezéseknek, amelyek maguktól az Engamerektől származnak: ilyen például a Travel Society, vagy a társasjátékok kedvelőinek gyűjtőhelye, a Boardgame Society.

Cimkék: : freshman, sophomore, junior, senior

1054 Budapest
Bajcsy-Zsilinszky út 50., 3. emelet 21.

Nyitvatartás: H-P: 10-19 óráig

M: +36 20 494 3599

E: info@engame.hu