Csatlakozz hozzánk facebookon  

Ösztöndíj

Filozófiánkkal összhangban eddig is nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy programjainkat minél szélesebb körben elérhetővé tegyük a diákok számára. A 2016/2017-es tanévben minden harmadik diákunk részesült akár 100%-os tandíjkedvezményt biztosító szociális-, vagy tanulmányi ösztöndíjunkban.

tandij

Szociális ösztöndíj: 

Az Engame Akadémia Szociális Ösztöndíját megpályázók akár 100% -os tandíj támogatást kérhetnek, melyet ösztöndíj keretünknek, a pályázó (és családja) anyagi helyzetének és a többi pályázó ösztöndíj jelentkezésének figyelembe vételével bírál el ösztöndíj bizottságunk. 

Tanulmányi ösztöndíj: 

Az Engame Akadémia Tanulmányi Ösztöndíja olyan diákokat hivatott támogatni, akik kitűnő tanulmányi eredményeik mellett, egyéb iskolai és iskolán kívüli tevékenységekkel tudják alátámasztani kiemelkedő akadémiai teljesítményüket. 

A jelentkezés módja:

Minden diák, a programra való online jelentkezése után kap egy automaitikus e-mailt, melyben van egy link a tanulmányi-, és egy a szociális ösztöndíj igénylő űrlaphoz is. A pályázatokat a linkre kattintva megnyíló online űrlapon keresztül kell beküldeni az Akadémia számára. Tekintve, hogy minden link egyedi és az adott jelentkezőhöz tartozik, a pályázatban nem szükséges a jelentkező diák nevét feltűntetni, az automatikusan a jelentkezési profiljához kapcsolódik majd. 

Jelentkezési és elbírálási határidők:  

A jelentkezési határidők minden esetben a felvételi kiértesítést követő két héten belük, az elbírálási határidők pedig az az utáni egy héten belül vannak. Pontos dátumok az egyes felvételi határidőkhöz kapcsolódóan az alábbi linken érhetőek el. 
 
 

1054 Budapest
Bajcsy-Zsilinszky út 50., 3. emelet 21.

Nyitvatartás: H-P: 10-19 óráig

M: +36 20 494 3599

E: info@engame.hu