Csatlakozz hozzánk Facebookon  

Ösztöndíj

Filozófiánkkal összhangban eddig is nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy programjainkat minél szélesebb körben elérhetővé tegyük a diákok számára. A 2017/2018-as tanévben minden harmadik diákunk részesült akár 100%-os tandíjkedvezményt biztosító szociális-, vagy tanulmányi ösztöndíjunkban.

tandij

Szociális ösztöndíj: 

Az Engame Akadémia Szociális Ösztöndíját megpályázók akár 20-100% tandíj támogatást kérhetnek, melyet ösztöndíj keretünknek, a pályázó (és családja) anyagi helyzetének és a többi pályázó ösztöndíj jelentkezésének figyelembe vételével bírál el ösztöndíj bizottságunk. 

Tanulmányi ösztöndíj: 

Az Engame Akadémia Tanulmányi Ösztöndíja olyan diákokat hivatott támogatni, akik kitűnő tanulmányi eredményeikkel és/vagy egyéb iskolai és iskolán kívüli tevékenységekkel tudják alátámasztani kiemelkedő tehetségüket és motivációjukat. 

A jelentkezés módja:

Ösztöndíjra a programra felvételt nyert diákok pályázhatnak. A sikeres felvételiről emailben küldünk értsítést, ebben megtalálhatóak az ösztöndíjjelentkezéshez szükséges formanyomtatványok linkjei is. A kitöltött formanyomtatványokat két héten belül kérjük visszajuttatni az Akadémia számára elekronikus formában vagy személyesen. 

Az ösztöndíjjelentkezéseket az Akadémia ösztödíjbizottsága bírálja el, jellemzően a leadást követő hét folyamán. A döntésről minden esetben emailben küldünk értesítést. Ezután kerülhet sor a képzési szerződés megkötésére és a programba való csatlakozásra.

A nyomtatványokat önbevallásos alapon kérjük kitölteni, de az Akadémia fenntartja magának a jogot, hogy a megadott adatok hitelességét igazolandó, bekérjen azokra vonatkozó igazolásokat a szülőtől, amennyiben azt indokoltnak látja.

Jelentkezési és elbírálási határidők:  

A jelentkezési határidők minden esetben a felvételi kiértesítést követő két héten belül, az elbírálási határidők pedig az az utáni egy héten belül vannak. Pontos dátumok az egyes felvételi határidőkhöz kapcsolódóan az alábbi linken érhetőek el. 
 
 

Gyakori kérdések az ösztöndíjakkal kapcsolatban

Milyen időszakra szól az ösztöndíj?
Az ösztöndíjaink akadémiai évre vonatkoznak.

Lehet-e egyszerre pályázni szociális-, és tanulmányi ösztöndíjra is?
Igen lehet. Ebben az esetben a két pályázatot párhuzamosan bíráljuk el.

Lehet részletfizetést igényelni, ha ösztöndíjat kapok?
Ösztöndíjat nyert hallgatóink számára automatikusan felajánljuk a részletfizetési lehetőséget, annak külön megpályázására nincs szükség.

 

1054 Budapest
Bajcsy-Zsilinszky út 50., 3. emelet 21.

Nyitvatartás: H-P: 10-19 óráig

M: +36 20 494 3599

E: info@engame.hu

Impresszum