Csatlakozz hozzánk facebookon  

Programok

Az Engame Advanced Secondary School az Akadémia középiskolás diákjainak központja, mely négy tanéven keresztül egészíti ki modern oktatási módszereken és diákközpontú szemléletmódon alapuló képzési programjával a hagyományos oktatást.

startup weekend

Mi a program célja?

Programunk célja diákjaink készségeinek fejlesztése, támogatásuk a pályaorientációban és aktív használaton alapuló idegennyelv-tudásuk fejlesztése. Mindezek pedig együttesen lehetővé teszik, hogy diákjaink felismerjék és kibontakoztassák tehetségüket, felelős döntést hozzanak a továbbtanulási terveikkel kapcsolatban és olyan készségek magabiztos használói legyenek, melyek szakmai és személyes életük során végig segíti majd őket. A programjaink sorám megszerzett ismerete és készségek pedig segítenek abban, hogy azokat diákjainkat, akiknek tervei közt szerepel a külföldi továbbtanulás, tárt karokkal várják a világ akár legjobb egyetemei is.

Ki jelentkezhet a programra?

Képzésünk korosztályonként, négy egymásra épülő évfolyamon zajlik a középiskola utolsó négy éve alatt. Freshman, Sophomore, Junior és Senior évfolyamunkra a 2018/2019-es tanévben azon diákokat várjuk, akik 2022-ben, 2021-ben, 2020-ban vagy 2019-ban fognak érettségizni.

Minden olyan diák jelentkezését szeretettel várjuk, aki legalább társalgási szinten ismeri az angol vagy német nyelvet, nyitott a kölönböző szakterületek és új gondolatok iránt és szeretné támogató környezetben fejleszteni tudását és készségeit. A Senior évfolyamunkba olyan érettségiző évfolyamos diákokat várunk, akik külföldi, angol nyelvű egyetemi képzésben szeretnének részt venni az érettségi után és az egyetemválasztásban valamint a felvételi folyamat során van szükségük szakértő segítségre.

Miben fejlődnek diákjaink?

A program minden eleme idegen nyelven (angolul vagy németül) zajlik, így az aktív, készségszintű nyelvtudás fejlődését minden diákunk tapasztalja már a program elejétől kezdve. Emellett a különféle tudományterületek megismerése segít abban, hogy a diákok megalapozott döntést tudjanak hozni a továbbtanulással és a jövőjükkel kapcsolatban. Nem utolsó sorban pedig a magabiztosság, csapatmunka, vitakultúra, érveléstechnika és egyéb alapvető készségek terén is látványos diákjaink fejlődése.

Arról, hogy milyen készségekben fejlődnek diákjaink, az alábbi blogbejegyzésben olvashatsz többet: 10+1 készség, amiben minden engame-es diák fejlődik

1054 Budapest
Bajcsy-Zsilinszky út 50., 3. emelet 21.

Nyitvatartás: H-P: 10-19 óráig

M: +36 20 494 3599

E: info@engame.hu