Programok

Az Engame Advanced Secondary School az Akadémia középiskolás diákjainak központja, mely négy tanéven keresztül egészíti ki modern oktatási módszereken és diákközpontú szemléletmódon alapuló képzési programjával a hagyományos oktatást.

startup weekend

Mi a program célja?

Programunk célja diákjaink készségeinek fejlesztése, támogatásuk a pályaorientációban és aktív használaton alapuló angol nyelvtudásuk fejlesztése. Mindezek pedig együttesen lehetővé teszik, hogy továbbtanulási jelentkezésük során akár a világ legjobb egyetemei is tárt karokkal várják őket.

Ki jelentkezhet a programra?

Képzésünk korosztályonként, négy egymásra épülő évfolyamon zajlik a középiskola utolsó négy éve alatt. Freshman, Sophomore, Junior és Senior évfolyamunkra a 2017/2018-as tanévben azon diákokat várjuk, akik 2021-ban, 2020-ban, 2019-ban vagy 2018-ban fognak érettségizni.

Minden olyan diák jelentkezését szeretettel várjuk, aki legalább társalgási szinten ismeri a nyelvet, nyitott a kölönböző szakterületek és új gondolatok iránt és szeretné támogató környezetben fejleszteni készségeit. A Senior évfolyamunkba olyan érettségiző évfolyamos diákokat várunk, akik külföldi, angol nyelvű egyetemi képzésben szeretnének részt venni az érettségi után és az egyetemválasztásban valamint a felvételi folyamat során van szükségük szakértő segítségre.

Miben fejlődnek diákjaink?

A program minden eleme angolul zajlik, így az aktív, készségszintű nyelvtudás fejlődését minden diákunk tapasztalja már a program elejétől kezdve. Emellett a különféle tudományterületek megismerése segít abban, hogy a diákok megalapozott döntést tudjanak hozni a továbbtanulással és a jövőjükkel kapcsolatban. Nem utolsó sorban pedig a magabiztosság, csapatmunka, vitakultúra, érveléstechnika és egyéb alapvető készségek terén is látványos diákjaink fejlődése.

Arról, hogy milyen készségekben fejlődnek diákjaink, az alábbi blogbejegyzésben olvashatsz többet: http://www.engame.hu/eass/blog/761-keszsegfejlesztes

1054 Budapest
Bajcsy-Zsilinszky út 50., 3. emelet 21.

Nyitvatartás: H-P: 10-19 óráig

M: +36 20 494 3599

E: info@engame.hu