Programok

Az Engame Advanced Secondary School az Akadémia középiskolás diákjainak központja, mely négy tanéven keresztül egészíti ki képzési programjával a hagyományos oktatást.

startup weekend

A legfontosabb tudnivalók az Engame Advanced Secondary School programjairól: 

Programunk célja diákjaink készségeinek fejlesztése, támogatásuk az orientációban és angoltudásuk fejlesztése. Mindezek pedig együttesen lehetővé teszik, hogy továbbtanulási jelentkezésük során akár a világ legjobb egyetemei is tárt karokkal várják őket. 

Képzésünk korosztályonként, négy egymásra épülő évfolyamon zajlik a középiskola utolsó négy éve alatt. Freshman, Sophomore, Junior és Senior évfolyamunkra a 2016/2017-es tanévben azon diákokat várjuk, akik 2020-ban, 2019-ben, 2018-ban vagy 2017-ben fognak érettségizni.

Programunk elemei rendkívül változatos foglalkozástípusokból állnak, melyek között van olyan, amit több évfolyamban alkalmazunk, és van olyan is, amit a korosztályokból adódó sajátosságok miatt specifikusan csak egy bizonyos évfolyamban alkalmazunk. 

Az Engame Akadémián a hagyományos oktatástól eltérő értékelési rendszert alkalmazunk, mely nem jegyekre, hanem szóbeli és írásbeli visszajelzésre fókuszál, valamint nem csak a tanár értékel, hanem a diákok is. 

1054 Budapest
Bajcsy-Zsilinszky út 50., 3. emelet 21.

Nyári nyitvatartás:

H-P: 10-16 óráig

M: +36 20 494 3599
E: info@engame.hu