Csatlakozz hozzánk Facebookon  

A program célja

Alapfeltevésünk, hogy az oktatásnak a világ jelenkori és belátható jövőbeli problémáira kell választ adnia, miközben a diákra koncentrál, és nem téveszti szem elől annak életkorából fakadó sajátosságait.

Négy éves programunk célja, hogy a hozzánk járó diákok ráébredjenek tehetségükre, lehetőségük legyen minél több jelenség, tudományterület és problémakör megismerésére, ami alapján megalapozott döntéseket tudnak hozni életük fontos pillanataiban. Célunk, hogy magukba szívják azt a szemléletmódot és elsajátítsák azokat a készségeket, amelyekkel boldogan tudnak megfelelni az őket körülvevő kihívásoknak. Ezért a lexikális tudás helyett elsősorban arra helyezzük a hangsúlyt, hogy felvértezzük őket a kritikus gondolkodás, csapatmunka, kutatás, vagy éppen vitatkozás képességével. Annak érdekében pedig, hogy a világon bárhol megállják a helyüket, programjaink szinte teljes egészében angol nyelven zajlanak.

Képzésünk utolsó évében a diákok személyes mentoraik támogatásával a preferenciáiknak és készségeiknek megfelelő képzésre adják le jelentkezésüket, amit az utóbbi öt évben minden esetben siker koronázott. Így korábbi diákjaink a többi között jelenleg olyan egyetemeken tanulnak, mint a University of Cambridge, UCL, Bocconi University, Erasmus University of Rotterdam vagy a Boston University.

1054 Budapest
Bajcsy-Zsilinszky út 50., 3. emelet 21.

Nyitvatartás: H-P: 10-19 óráig

M: +36 20 494 3599

E: info@engame.hu

Impresszum