Csatlakozz hozzánk Facebookon  

Értékelési rendszer

Az utóbbi évtizedekben számos kutatás és szakember (köztük Vekerdy Tamás, Daniel Goleman, Sir Ken Robinson) megállapította, hogy az intelligencia jóval színesebb, mint amit a legtöbb közoktatás preferál és értékel. Hazánkban is a logikai-matematikai és a verbális intelligenciát értékeli az oktatás. Az érzelmi, interperszonális vagy vizuális intelligánciáról nem, vagy alig vesznek tudomást az iskolák. Az értékelés pedig az ötös skálán mozog.

Tudjuk, hogy a személyes odafigyelés és visszajelzés a hatékony fejlődésnek, a tehetség kibontakoztatásának és gondozásának a záloga. Az Engame Akadémia programjai során az üzleti szférában alkalmazott 360 fokos értékelés egyszerűsített, az oktatásra alakított módszerét használjuk, melynek segítségével túllépünk a hagyományos, hierarchikus tanár-diák értékelésen.

Az Engame Akadémián nem csak a tanár értékeli a diákot, hanem a diák is értékeli saját magát, a társait, a tanárait is. Ezen túl pedig a szülők véleményét is rendszeresen kikérjük gyermekük fejlődésével, a programjaink eredményességével kapcsolatban.

Végül pedig a tanéveket záró Graduation Ceremony-n minden résztvevő az Engame Akadémia saját oklevelét vagy diplomáját veheti át – évfolyamtól függően.

Az értékelési rendszerünkről részletesen az alábbiakban olvashatsz*: 

*Az ezen az oldalon részletezett értékelési rendszer elsősorban az első három évfolyamunkat jellemzi. Senior évfolyamunkban is érvényesül az itt kifejtett filozófiánk, azonban eltérő módon. 

1054 Budapest
Bajcsy-Zsilinszky út 50., 3. emelet 21.

Nyitvatartás: H-P: 10-19 óráig

M: +36 20 494 3599

E: info@engame.hu

Impresszum

Adatkezelési tájékoztató