Csatlakozz hozzánk facebookon  

Évfolyamok

Az Engame Akadémián a középiskolásoknak szóló programjaink tantervét évről évre fejlesztve úgy alakítottuk ki, hogy az egyes évfolyamok során oktatási programunk minél inkább illeszkedjen diákjaink korosztályából adódó igényeihez és sajátosságaihoz. Így tudjuk folyamarosan biztosítani, hogy ismereteik és készségeik fejlesztése mellett programunk motiváló és élvezetes legyen számukra.

evnyito lufis

Az egyes évfolyamok céljait és az alkalmazott módszereket, foglalkozástípusokat úgy alakítottuk ki, hogy a diákok mindig a korosztályuk számára legfontosabb területekkel foglalkozhassanak. Minden évfolyam során kiemelt szerepet kap a 21. századi és interperszonális készségek fejlesztése, a különböző szakmák és szakterületek megismerése és a pályaorientáció, az idegen nyelvek magabiztos, való életben használható elsajátítása valamint a felkészülés a (külföldi) felsőoktatásra

Évfolyamaink oktatási programja lazán egymásra épül, ezzel garantáljuk diákjaink folyamatos fejlődését a teljes, 4-éves programunk során, miközben lehetővé tesszük a becsatlakozást bármelyik évfolyam elejétől (korlátozott létszámban pedig féléves becsatlakozásra is van lehetőség).  

Az egyes évfolyamok rövid leírásai:

1054 Budapest
Bajcsy-Zsilinszky út 50., 3. emelet 21.

Nyitvatartás: H-P: 10-19 óráig

M: +36 20 494 3599

E: info@engame.hu