Csatlakozz hozzánk Facebookon  

Filozófiánk

Az Engame Akadémia 2010 óta motivált középiskolásokat és egyetemistákat támogat abban, hogy megtalálják helyüket a világban: felfedezzék tehetségüket, amit aztán mentorainkkal közösen kibontakoztatnak, és megtalálják azt a külföldi egyetemi képzést, ami számukra a leginspirálóbb jövőképpel kecsegtet.

evnyito diakok

Az Engame Advanced Secondary School az akadémia középiskolás diákjainak központja, mely négy tanéven keresztül egészíti ki képzési programjával a hagyományos oktatást.

Hiszünk a fiatalok tehetségében, éppen ezért elkötelezettek vagyunk a diákközpontú oktatás mellett. Módszerünk lényege, hogy problémamegoldásra, kritikus gondolkodásra, kreativitásra, együttműködésre ösztönözzük a diákokat. Programunk a nemzetközi felsőoktatásban és munkaerőpiacon való érvényesüléshez elengedhetetlen kompetenciákra és szemléletmódra fókuszál.

Társadalmi felelősségünk tudatában ösztöndíjakat biztosítunk rászoruló diákjainknak, közhasznú projekteket indítunk a diákokkal közösen, valamint igyekszünk segíteni a hazatérést a külföldi tanulmányok után azon diákjainknak, akiknek ez szándékukban áll.

1054 Budapest
Bajcsy-Zsilinszky út 50., 3. emelet 21.

Nyitvatartás: H-P: 10-19 óráig

M: +36 20 494 3599

E: info@engame.hu

Impresszum

Adatkezelési tájékoztató