Csatlakozz hozzánk Facebookon  

2017. május 11. - Szabad Föld

„Külföldön rengeteg pénzt és erőforrást fektetnek az oktatásba. Itthon poroszos, kint gyakorlatias az iskola. Ott olyan tanárok tanítanak, akik tekintélyek a szakmában, és gyakorlati tudással is rendelkeznek” – íme, néhány mondat a megkérdezett diákok érvei közül.

Tovább

2017. május 5. - Heti Válasz

Heti Válasz

A hazai oktatási rendszer elégtelensége az egyik kulcstényezője az elvándorlás talán legfájóbb mozzanatának: annak, hogy tanulmányaik befejezése után a külföldön tanuló fiatalok nem térnek haza. Az Engame Akadémia kutatást végzett a külföldön tanuló magyar egyetemisták körében: eszerint a diákok 30 százaléka nem tervez hazatérést, 30 százalék bizonytalan, s csupán 40 százalék szándékozik hazajönni végzettségének megszerzése után.

Tovább

2017. április 18. - Hír TV

Felmérés a külföldön tanuló magyar diákokról, akiknek harmada nem is tervezi a hazatérést. Helyzetelemzés a kutatást végző cég vezetőjével, Lévai Balázzsal.

Tovább

2017. április 14. - Index

Jelenleg nagyjából 10 ezer magyar egyetemista tanul külföldön, de mi lesz velük, ha végeznek? Van rá esély, hogy hazajöjjenek? A témáról az Engame Akadémia, egy fiatalokat külföldi továbbtanulásra felkészítő iskola készített kutatást még külföldi felsőoktatási intézménybe járó, vagy három éven belül végzett fiatalok részvételével.

Tovább

1054 Budapest
Bajcsy-Zsilinszky út 50., 3. emelet 21.

Nyári nyitvatartás: H-P: 10-18 óráig

M: +36 20 494 3599

E: info@engame.hu

Impresszum

Adatkezelési tájékoztató