Csatlakozz hozzánk Facebookon  

Hello Parents

Az Akadémia által létrehozott Hello Parents program foglalja össze azon tevékenységeinket, melyek során aktív és volt diákjaink családjaival együttműködünk. Az elmúlt években az igényeket felmérve folyamatosan fejlesztettük ezen tevékenységünket, mely jelenleg az alábbi elemekből áll össze.  

hello parents

Lehetőséget biztosítunk a diákok mentoraival való személyes találkozásra szülői konzultáció formájában. A szülők ekkor feltehetik kérdéseiket, megoszthatják gondolataikat a programmal kapcsolatban, és visszajelzést kaphatnak gyermekükről.

Évi rendszerességgel megszervezzük a Hello Parents estet, amely egy rendhagyó szülői értekezlet, amely során a szülőknek lehetőségük van egymással is megismerkedni.

Senior évfolyamos diákjaink szülei számára lehetőséget biztosítunk alumnink szüleivel való találkozásra, hogy első kézből kaphassanak információkat a külföldi tanulmányok szülőket érintő kérdéseiről.

Negyedévente hírlevél formájában tájékoztatást adunk a programról, az aktualitásokról és az előző negyedév legizgalmasabb eseményeiről.

Saját fejlődésünk érdekében pedig minden évben visszajelzést kérünk a szülőktől (is), meglátásaikat pedig beépítjük programjaink fejlesztése során.

1054 Budapest
Bajcsy-Zsilinszky út 50., 3. emelet 21.

Nyitvatartás: H-P: 10-19 óráig

M: +36 20 494 3599

E: info@engame.hu

Impresszum