PÓTJELENTKEZÉS

Lezárult a jelentkezési időszakunk a 2017/18-as tanévünkre!

A nyár folyamán pótjelentkezés formájában limitált számban még lehet jelentkezni! 

További információkkal kapcsolatban honlapunkon folyamatosan tájékozódhatsz a program részleteiről, a felvételi menetéről és a legújabb híreinkről is!

"Nagyon motivált ez a környezet, hogy csupa tehetséges emberrel vagyok körülvéve, és így én is jobb akartam lenni."

Volt diákunk már 5. osztályban eldöntötte, hogy történelemmel és nyelvekkel szeretne foglalkozni. Ekkor tanult meg tanulni is, így egyre gyorsabban és hatékonyabban tudta elsajátítani az iskolai anyagokat, és ebben az Engame Akadémiának is volt szerepe. Jelenleg 5 nyelven ért, 4 külföldi egyetemre vették fel, mégis itthon folytatja tanulmányait. Döntéseiről, motivációjáról és terveiről kérdeztük Borsódy Margitot.

Cikk folytatása

"Szóval nem csak arra készítettek fel, hogy felvegyenek, hanem hogy utána az egyetemen és az életben is helyt álljak."

Volt diákunk izgatottan várja új, külföldi életét: szeptembertől a Nottingham University-n fog közgazdaságtant és menedzsmentet tanulni, ráadásul mindezt összekapcsolhatja másik szenvedélyével, a környezetvédelemmel is. Mohácsi Fanni a felvételivel kapcsolatos tapasztalatairól, elvárásairól mesélt nekünk, és azt is elárulta, hogy minek érdemes utánanézni a felvételi követelményei mellett.

Cikk folytatása

10+1 készség, amiben minden Engame-s diák fejlődik

Az Engame Akadémia mágikus hármasa röviden így hangzik: készségfejlesztés, orientáció és nyelvfejlesztés. Azonban filozófiánk és munkásságunk nem merül ki ebben a három kulcsszóban, egy-egy kifejezés több dolgot foglal magába, így a készségfejlesztés sem egy általánosabb teljesítménynövelésről, sokkal inkább elengedhetetlen soft skillek elsajátításáról szól.
Cikkünkben megmutatjuk, hogy programunk elemeivel mely készségeket tudják diákjaink fejleszteni.

Cikk folytatása

1054 Budapest
Bajcsy-Zsilinszky út 50., 3. emelet 21.

Nyári nyitvatartás: H-P: 10-16 óráig

M: +36 20 494 3599
E: info@engame.hu