Csatlakozz hozzánk Facebookon  

Így készülj a felvételi interjúra

Hamarosan itt a felvételik ideje, ebből az alkalomból interaktív interjú-worshopot szerveztünk diákjainknak. A résztvevők egy alapos előadás után kipróbálhatták magukat mindkét oldalon: a kérdező és a válaszoló szerepében is. Ha lemaradtál az eseményről, alább összefoglaljuk a legfontosabb tanulságokat.

Cikk folytatása

A 10 legértékesebb mester- és doktori képzés a nemzetközi munkaerőpiacon

Ha pályaválasztásra kerül a sor, általában két út a legjárhatóbb. Az egyik a szupertudatos diáké, aki pontosan tisztában van a munkaerőpiac aktuális elvárásaival, és döntését is ez alapján hozza meg. A másik típus azt gondolja, hogy nem hallgat semmire és senkire, csak magára, hiszen kellő lelkesedéssel és motiváltsággal bármilyen szakon sikeres lehet. A jó hír, hogy mindkettőnek igaza van. 

Cikk folytatása

A külföldi továbbtanulásról emailben

Érdeklődsz a külföldi mesterszakok iránt, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá a felkészüléshez? Szeretnél többet tudni a legnépszerűbb célországok egyetemeiről, oktatási rendszeréről, tanulmányi és megélhetési költségeiről? 

Iratkozz fel ingyenes emaillistánkra, és tudd meg a legfontosabb információkat szakértőinktől!

Cikk folytatása

“A diák nyomja a pedált, mi pedig segítünk kormányozni”

Milyen szempontok alapján választanak diákokat a nyugati egyetemek? Miért vesz fel a Harvard akár gyengébb vizsgaeredménnyel is diákokat és miért utasít el max pontszámosokat? Hogyan lehet kialakítani a versenyképes felvételi anyagokat? Egyebek mellett ezekről a témákról beszélgettünk Könczey Kingával, az Engame Akadémia graduate programjainak szakmai vezetőjével.

Cikk folytatása

1122 Budapest
Maros utca 12., 3. emelet

Nyári nyitvatartás: H-P: 10-18 óráig

M: +36 20 494 3599

E: info@engame.hu

Impresszum

Adatkezelési tájékoztató