Progresszív oktatási központ motivált fiataloknak

arrow down

PROGRAMJAINK LEGFŐBB JELLEMZŐI

Az Engame Akadémián elkötelezettek vagyunk a diákközpontú oktatás mellett, módszerünk lényege, hogy problémamegoldásra, kritikus gondolkodásra, kreativitásra és együttműködésre ösztönözzük diákjainkat.

 • Diákközpontúság

  Diákközpontúság

 • Készségfejlesztés

  Készségfejlesztés

 • Pályaorientáció

  Pályaorientáció

 • Nemzetközi csapat

  Nemzetközi csapat

 • Használható nyelvtudás

  Használható nyelvtudás

RÓLUNK MONDTÁK

 • Minh, junior évfolyamos diákunk

  Minh, junior évfolyamos diákunk

  "Itt az Engame-nél olyan készségeket, olyan tudást tudnak fejleszteni,
  ami később a való életben és az egyetemen rendkívül fontos lesz."
 • Zsolt, junior évfolyamos diákunk édesapja

  Zsolt, junior évfolyamos diákunk édesapja

  "Annak a jó képességű diáknak, aki komolyan gondolja az egyetemi
  továbbtanulását, annak itt a helye az Engame-ben."
 • Dóri, sophomore évfolyamos diák

  Dóri, sophomore évfolyamos diák

  "Tényleg csak angolul kommunikálunk egymással. Ebben biztos, hogy fejlődtem,
  hogy angolul ki tudjam magam fejezni, hogy el tudjam mondani a véleményemet összefüggően."

ENGAME AKADÉMIA A SAJTÓBAN

sajtómegjelenések

RÓLUNK

Engame csapat

Az Engame Akadémia programjaival 2010 óta támogatjuk a középiskolásokat és egyetemistákat abban, hogy megtalálják helyüket a világban - felfedezzék tehetségüket, amit aztán mentorainkkal közösen kibontakoztatnak, és megtalálják azt a külföldi egyetemi képzést, ami számukra a leginspirálóbb jövőképpel kecsegtet.

Az Akadémia csapata kiváltságként éli meg, hogy egy kötöttségektől mentes, non-konform oktatási programot fejleszthet. Tanáraink és mentoraink elkötelezettek a diákközpontú oktatás mellett, diákjaink személyes és szakmai feljődése motiválja őket programjaink során.

A Forbes magazin harminc, 30 év alatti sikeres magyar fiatalt választott ki, hogy bemutassa vállalkozásaikat. Lévai Balázs és Szabó Domonkos az Engame Akadémia társalapítói is felkerültek erre a listára. Nagyon büszkék vagyunk rájuk, hiszen a róluk írt cikk nem csak az ők, hanem az Engame Akadémia sikereit is tükrözi. 

Lévai Balázs, 29
Szabó Domonkos, 29
Társalapítók

 

forbesDiákjaik a világ legjobb egyetemein – Cambridge, LSE, UCL – tanulnak. Középiskolásoknak szóló programjaikban a felvételi folyamat támogatásán túl olyan képességeket is fejlesztenek, amelyekre itthon nem fordítanak elég figyelmet a középiskolák.  „Egy jó tanár bármit meg tud szerettetni a diákokkal, az iskola ezért önmagában félrevihet. Aki jó jegyet szerez biológiából, nem feltétlenül lesz jó orvos” – magyarázza Lévai Balázs. Szabó Domonkos szerint a szülői generációtól eltérően ma a fiataloknak már inkább kompetenciákkal, készségekkel, és nem annyira lexikális tudással kell rendelkezniük; a cégeknek is egyre inkább ez a fontos.

Az Engame Akadémia harmadszor cserélte nagyobbra az irodáját 2010 óta. Tavaly több, mint 100 diák vett részt Mentorprogramjukban, felvételi arányuk eddig 100%. Árbevételük 42 millió forint volt, vagyis majdnem megduplázták egy év alatt. A nulláról kezdték, de ma is ragaszkodnak hozzá, hogy a nyereséget teljes egészében visszaforgassák a cégbe. „Huszonegy-két évesen még sokszor a két szép szemünkért álltak velünk szóba a nagy cégek, ez a hatás mára elmúlt” – mondja nevetve Szabó Domonkos. Ma már a nagyokkal is egyenrangú partnerekként tárgyalnak. Jelenleg egy nemzetközi, felvételit segítő site-on dolgoznak. Lévai Balázs ezenkívül a Süsü egyik jogtulajdonosa is – édesapja az MTV legendás bábtervezője volt -, szeretne a piacra vinni egy saját terméket – egyelőre ötletel.

 Forrás: Forbes magazin