Csatlakozz hozzánk Facebookon  

Prep Year 8. osztályosoknak

Középiskolásoknak szóló alternatív oktatási programunk előkészítő évfolyamot indít 8. osztályos általános iskolás diákok számára.

elso 3 evfolyam

Mi az Előkészítő Évfolyam célja?

Az Engame Prep Year tantervét kifejezetten a 13-14 éves korcsoport számára dolgoztuk ki. Olyan modern módszeranokat használunk a tanév során, melyek a hatékony tanulás mellett élvezetessé teszik a foglalkozásokat a diákok számára.

Az órák kis csoportokban (10-15 fő), rengeteg interakcióval és játékos feladatokkal zajlanak, a tanárok csak angol nyelven kommunikálnak a diákokkal. Az Engame Akadémia középiskolásoknak szóló programjaihoz hasonlóan kiemelt szerepet kap a készségfejlesztés (pl. csapatmunka, kommunikáció, érvelés, prezentálás, tervezés, kreativitás stb.), valamint megkezdjük a pályaorientáció előkészítését is.

A program során az angollal kapcsolatban a magabiztos beszédkészségre és a való életben használható szókincsre, a rutinos nyelvhasználat kialakítására helyezzük a hangsúlyt, hiszen a nyelvtani alapokat saját iskolájukban sajátítják el a diákok.

A program megkezdéséhez szükséges nyelvtudás

A fejlett szóbeli kifejezőkészség nem elvárás - hiszen a tanfolyam egyik célja ennek a fejlesztése -, az instrukciók megértéséhez szükséges alapvető nyelvtudásra és szókincsre azonban szükség lesz a tanfolyam során.

Az órák időpontja: 

A fő foglalkozások heti 1x90 percet vesznek igénybe. Az órák időpontja: csoportbeosztástól függően csütörtökönként 16:30-18:00 között, vagy szombatonként 10:00-11:30 között.

Ezen kívül plusz foglalkozásokat, közösségi programokat, igény szerinti számban konzultációs lehetőséget, egyéni visszajelzési rendszert, szülőknek szóló szakmai előadásokat tartalmaz a program, melyekről mindig az alkalomnak megfelelően küldünk tájékoztatást.

Jelentkezés a tanfolyamra

Lehetőség van becsatlakozni a jelenleg futó, 2018/19-es tanév második félévébe, amely január 28-án indul.

Jelentkezni a honlapon található jelentkezési űrlap kitöltésével lehet.

Jelentkezési határidő: 2019. június 2.

A tanfolyam indulása előtt az érdeklődő diákok nyelvtudásának felmérése céljából szintfelmérő beszélgetésen vesznek részt a jelentkezők, melynek adminisztrációs költsége 5000 Ft.

JELENTKEZÉS >>

1122 Budapest
Maros utca 12., 3. emelet

Nyitvatartás:
hétfőtől péntekig 12-19 óráig, szombaton 10-17 óráig

M: +36 70 622 0273

E: info@engame.hu

Impresszum

Adatkezelési tájékoztató