Csatlakozz hozzánk Facebookon  

Kerekasztal-beszélgetés: Notre-Dame vs. a világ problémai

Junior évfolyamos diákunk, Piszker Bence szervezésében jótékonysági kerekasztal-beszélgetést tartottunk, ahol a Notre-Dame-székesegyház leégése és az ezzel kapcsolatos jótékonysági kezdeményezések körüli ellentétekről vitáztak diákjaink. A beszélgetés végén közönségszavazással dőlt el, hogy a belépőkből befolyt összeget a székesegyház felújítására vagy a Gyermekétkeztetési Alapítvány javára ajánljuk fel.

Cikk folytatása

3 dolog, amire figyelj az érettségi alatt

Az érettségi időszakában különösen fontos, hogy az intenzív tanulás mellett se hanyagold el magad. Ha tudatosan odafigyelsz az alábbi három dologra, azzal nemcsak jobban fogod érezni magad a bőrödben, hanem a teljesítményeden is sokat javíthatsz.

Cikk folytatása

Ladóczki Judit: Generálni akartunk egy céges kihívást a diákoknak

Az Engame Akadémián a legutóbbi “Full Day Event” keretén belül most az üzleti, cégen belüli élet volt a fókuszban: egy belga csokoládégyártó cég működésének szimulációján vehettek részt a diákok. Az előkészületekről, a cégműködés bemutatásának fontosságáról az orientációban és a diákok visszajelzéséről kérdeztük Ladóczki Juditot, oktatási koordinátorunkat.

Cikk folytatása

1122 Budapest
Maros utca 12., 3. emelet

Nyitvatartás: H-P: 12-19 óráig, Szo: 10-17 óráig

M: +36 70 622 0273

E: info@engame.hu

Impresszum

Adatkezelési tájékoztató