Csatlakozz hozzánk Facebookon  

Kis Bence: Ebben az életkorban fogékonyak vagyunk az új dolgokra

Kis Bence, Sophomore évfolyamos diákunk csapatával első helyezését ért el az Amnesty International Magyarország 'Összpont' elnevezésű, középiskolásoknak szóló emberi jogi versenyén. Sikerük jutalmaként nemcsak az Amnesty nyári táborába kaptak meghívást, hanem egy amszterdami tanulmányutat is nyertek a szervezet holland központjába. Bencét a motivációjáról, a versenyről és a jövőbeli terveiről kérdeztük.

Cikk folytatása

My Heart Stopped... - Student Project by Matteo Ribet

My heart stopped...

Said P. who I met at a Drug Rehabilitation Centre in Ráckeresztúr. Hearing these words I sensed a chill going down my spine and reality felt a lot closer to me than ever before. In this world going into cardiac arrest from using too much for too long is no surprise. This maybe doesn't happen before your eyes but that doesn't mean it doesn't exist. In this article I will analyze the situation of addiction and its treatment in our country, concerning younger generations.

Cikk folytatása

Kerekasztal-beszélgetés: Notre-Dame vs. a világ problémai

Junior évfolyamos diákunk, Piszker Bence szervezésében jótékonysági kerekasztal-beszélgetést tartottunk, ahol a Notre-Dame-székesegyház leégése és az ezzel kapcsolatos jótékonysági kezdeményezések körüli ellentétekről vitáztak diákjaink. A beszélgetés végén közönségszavazással dőlt el, hogy a belépőkből befolyt összeget a székesegyház felújítására vagy a Gyermekétkeztetési Alapítvány javára ajánljuk fel.

Cikk folytatása

1122 Budapest
Maros utca 12., 3. emelet

Nyitvatartás: H-P: 10-18 óráig

M: +36 70 622 0273

E: info@engame.hu

Impresszum

Adatkezelési tájékoztató