Csatlakozz hozzánk Facebookon  

Felvételi a 2019/20-as tanévre

Túl nagy a hangúly a lexikális tudáson az iskoládban? Szeretnéd egy délutáni/hétvégi képzésben izgalmas programokon keresztül tágítani a látóköröd és fejleszteni a készségeid? Esetleg terveid közt szerepel a külföldi továbbtanulás?

Jelentkezz az Engame Akadémia 8-12. osztályosoknak szóló programjára a 2019/20-as tanévre! 

evnyito lufis

8-12. osztályosoknak szóló programjaink a készségfejlesztés, a tanulmányi-szakmai orientáció és az angol nyelv gyakorlati fejlesztésének és használatának hármasára épülnek. Mindezek együttesen tágítják diákjaink látókörét és készségportfólióját, segítik a pályaválasztást és lehetővé teszik, hogy továbbtanulási jelentkezésük során akár a világ legjobb egyetemei is tárt karokkal várják őket.

Képzésünk korosztályonként, öt egymásra épülő évfolyamon zajlik. Csatlakozni bármelyik évfolyamtól lehet, a jelentkezési időszak a következő tanévre mindig októbertől májusig tart, a nyár folyamán pedig az esetlegesen fennmaradó helyekre várólistára lehet jelentkezni.

További információért:

Hogyan jelentkezhetsz a programra?

A 2019/20-as tanév 2019 szeptemberében indul.

Jelentkezni az online regisztrációs lap, majd az évfolyamodnak megfelelő írásbeli jelentkezési lap kitöltésével tudsz (utóbbit e-mailben küldjük el a regisztráció után).

1122 Budapest
Maros utca 12., 3. emelet

Nyitvatartás: H-P: 10-18 óráig

M: +36 70 622 0273

E: info@engame.hu

Impresszum

Adatkezelési tájékoztató