Csatlakozz hozzánk Facebookon  

Felvételi a 2019/20-as tanévre

Túl nagy a hangúly a lexikális tudáson az iskoládban? Szeretnéd egy délutáni/hétvégi képzésben izgalmas programokon keresztül tágítani a látóköröd és fejleszteni a készségeid? Esetleg terveid közt szerepel a külföldi továbbtanulás?

Jelentkezz az Engame Akadémia 8-12. osztályosoknak szóló programjára a 2019/20-as tanévre! 

evnyito lufis

8-12. osztályosoknak szóló programjaink a készségfejlesztés, a tanulmányi-szakmai orientáció és az angol nyelv gyakorlati fejlesztésének és használatának hármasára épülnek. Mindezek együttesen tágítják diákjaink látókörét és készségportfólióját, segítik a pályaválasztást és lehetővé teszik, hogy továbbtanulási jelentkezésük során akár a világ legjobb egyetemei is tárt karokkal várják őket.

Képzésünk korosztályonként, öt egymásra épülő évfolyamon zajlik. Ha szívesen megtudnál többet programunkról, látogass el az Engame Akadémia egyik nyílt napjára!

Nyílt napok időpontjai:

  • október 18., 17:00
  • november 14., 17:00
  • december 13., 17:00

További információért:

Hogyan jelentkezhetsz a programra?

Csatlakozni bármelyik évfolyamtól lehet, a jelentkezési időszak a következő tanévre mindig októbertől májusig tart, a nyár folyamán pedig az esetlegesen fennmaradó helyekre várólistára lehet jelentkezni.

A 2019/20-as tanév már szeptemberben elindult, azonban korlátozott számban februártól is lesz lehetőség csatlakozni. 

Jelentkezni az online regisztrációs lap, majd az évfolyamodnak megfelelő írásbeli jelentkezési lap kitöltésével tudsz (utóbbit e-mailben küldjük el a regisztráció után).

1122 Budapest
Maros utca 12., 3. emelet

Nyitvatartás:
hétfőtől péntekig 12-19 óráig, szombaton 10-17 óráig

M: +36 70 622 0273

E: info@engame.hu

Impresszum

Adatkezelési tájékoztató