Csatlakozz hozzánk Facebookon  

Közösség

Közösségünk olyan motivált fiatalokból áll, akik inspirálják és támogatják egymást nemcsak az akadémián töltött idő alatt, hanem innen kikerülve a külföldi tanulmányok során és a munka világában is. 

A korosztályokon átívelő közösségi élet lehetővé teszi, hogy a diákok tapasztalatokat és lehetőségeket osszanak meg egymással, és olyan kapcsolatokra tegyenek szert, amelyek segítik őket személyes és szakmai fejlődésük során.

Kozosseg

Diákklubok (societyk)

A societyket tanulóink maguk szervezik érdeklődési köreiknek megfelelően. A Business Societyben például a vállalkozás iránt érdeklődők vesznek részt, míg a Volunteering Society tagjait az önzetlen segíteni akarás köti össze. Mentoraink szakmai segítséget nyújtanak nekik, de a diákok döntenek arról, mivel foglalkoznak a találkozókon.

Közösségi programok

Évről évre rendezünk nyári tábort, karácsonyi ünnepséget, sítábort és más olyan programokat, amelyek diákjaink összekovácsolódását és kikapcsolódását szolgálják. Tanulóink maguk is egyre több ilyen eseményt szerveznek, a karácsonyi önkénteskedés például egy csapat lelkes diáknak köszönhetően vált hagyományunkká.

Nemzetközi alumnihálózat

Büszkék vagyunk rá, hogy öregdiákjaink nemcsak egymással maradnak szoros kapcsolatban, hanem aktív szerepet vállalnak közösségünk életében is. Személyesen és külföldről támogatják fiatalabb társaikat tapasztalataik megosztásával, és ápolják a programjaink során szövődött barátságokat.

1122 Budapest
Maros utca 12., 3. emelet

Nyitvatartás:
hétfőtől péntekig 12-19 óráig, szombaton 10-17 óráig

M: +36 70 622 0273

E: info@engame.hu

Impresszum

Adatkezelési tájékoztató