Csatlakozz hozzánk Facebookon  

Nyári tábor

Nyári táborunk a közösségi életünk meghatározó eleme, amely a gólyáktól az öregdiákokig minden diákunknak tartalmas, inspiráló elfoglaltságot és kikapcsolódást jelent.Új diákjaink megismerkedhetnek a öreg- és aktív diákjainkkal, mentoraink, tanáraink egy részével, s ősszel már egy ismerős közeben kezdhetik meg a fejlődést.

A tábor célja a közösségépítés és a tartalmas kikapcsolódás. Mindezt olyan kreatív és interaktív foglalkozásokon keresztül, melyek során a diákok egymással és különböző szakterületekkel ismerkedhetnek meg. A foglalkozások egy része a csapatépítésre, egymás megismerésére irányul, emellett minden nap, meghívott vendégek kalauzolásával járunk körül egy-egy izgalmas szakterületet.

Fontos információk

A táborban csak aktív és öregdiákok, valamint a tavaszi felvételi időszakban felvételt nyert diákok vehetnek részt.

Tábor helyszíne: Bánk
Tábor időpontja: 2019. július 30. - augusztus 4.

A  diákok felújított 4 ágyas faházakban lesznek elszállásolva a tábor időtartamára, csak az Engame Akadémia számára fenntartott táborban. A napi háromszori étkezésekre és a beltéri programokra egy nagy, zárt helyiség, míg a kültéri programokra számos nyitott, illetve félig fedett helyszín áll majd rendelkezésünkre.

1122 Budapest
Maros utca 12., 3. emelet

Nyitvatartás:
hétfőtől péntekig 12-19 óráig, szombaton 10-17 óráig

M: +36 70 622 0273

E: info@engame.hu

Impresszum

Adatkezelési tájékoztató