Csatlakozz hozzánk Facebookon  

Pénzügyek

Büszkék vagyunk függetlenségünkre, melynek köszönhetően a diákok és a változó világ igényeinek megfelelően, korlátozások nélkül tudjuk fejleszteni programjainkat. Ennek a függetlenségünknek azonban ára is van, külső támogatás nélkül, kizárólag a befolyó tandíjakból gazdálkodunk.

tandij

“Hihetetlen, hogy mennyit fejlődött az Engame 2 év alatt mióta én elkezdtem hozzátok járni, nagyszerű munkát végeztek! :)” Dávid, Senior évfolyamos diákunk

Annak érdekében, hogy korábbi diákjainktól a fentihez hasonló visszajelzéseket kapjunk a jövőben is, rengeteg munka és fejlesztés áll előttünk. Célunk, hogy évről évre a világban végbemenő változásoknak megfelelően, saját tapasztalatainkat és a nemzetközi tudományos élet tevékenységünkre vonatkozó kutatási eredményeit implementálva programjaink a lehető leghatékonyabban bontakoztassák ki és támogassák diákjainkat.

A pénzügyekkel kapcsolatos legfontosabb információk: 

Az Akadémia tandíjai minden esetben egy teljes tanévre vonatkoznak, az aktuális tandíjakról ITT lehet tájékozódni. 

Küldetésünkkel összhangban célunk minél szélesebb körben elérhetővé tenni programjainkat, ennek érdekében minden évben meghirdetjük szociális és tanulmányi ösztöndíjainkat. 

1122 Budapest
Maros utca 12., 3. emelet

Nyitvatartás:
hétfőtől péntekig 12-19 óráig, szombaton 10-17 óráig

M: +36 70 622 0273

E: info@engame.hu

Impresszum

Adatkezelési tájékoztató