Csatlakozz hozzánk Facebookon  

Tandíj és ösztöndíjak

Tevékenységünk minőségének egyik legfontosabb záloga: anyagi függetlenségünk. Éppen ezért sem állami, sem uniós, sem egyéb külső forrásokat nem használunk fel működésünkhöz.

tandij

Tandíjunk a 2019/2020-as tanévben minden évfolyamon 650.000 Ft

A 2018/2019-es tanév második félévétől becsatlakozók számára a tandíj a fenti összeg fele, azaz 325.000 Ft.

Célkitűzésünk, hogy minden diák ugyanakkora eséllyel vehessen részt programunkon anyagi helyzettől függetlenül, ezért a tandíj kifizetése alapesetben havi részletben történik, valamint minden jelentkezőnek lehetősége van akár 100%-os tanulmányi és/vagy szociális ösztöndíjra pályázni. Az idei tanévben minden harmadik diákunk ösztöndíjjal tanul nálunk.

Szociális ösztöndíj: 

Az Engame Akadémia Szociális Ösztöndíját megpályázók 10-100%-os tandíj támogatást kérhetnek, melyet ösztöndíj keretünknek, a pályázó (és családja) anyagi helyzetének és a többi pályázó ösztöndíj jelentkezésének figyelembe vételével bírál el ösztöndíj bizottságunk. 

Tanulmányi ösztöndíj: 

Az Engame Akadémia Tanulmányi Ösztöndíja olyan diákokat hivatott támogatni, akik kitűnő tanulmányi eredményeikkel és/vagy egyéb iskolai és iskolán kívüli tevékenységekkel tudják alátámasztani kiemelkedő tehetségüket és motivációjukat. 

A jelentkezés módja:

Ösztöndíjra a programra felvételt nyert diákok pályázhatnak. A sikeres felvételiről emailben küldünk értesítést, ebben megtalálhatóak az ösztöndíjjelentkezéshez szükséges formanyomtatványok linkjei is. A kitöltött formanyomtatványokat két héten belül kérjük visszajuttatni az Akadémia számára elekronikus formában vagy személyesen. 

Az ösztöndíjpályázatok elbírálásáig a jelentkezőnek az Akadémia felé (az 5000 Ft-os felvételi eljárási díjat leszámítva) anyagi kötelezettsége nincs, azaz ha biztosan tudod, hogy a programban csak ösztöndíjjal tudnál részt venni, mindenképp jelentkezz, és ráérsz az ösztöndíjpályázat elbírálása után eldönteni, hogy beiratkozol-e.

Gyakori kérdések az ösztöndíjakkal kapcsolatban

Milyen időszakra szól az ösztöndíj?
Az ösztöndíjaink akadémiai évre vonatkoznak.

Lehet-e egyszerre pályázni szociális-, és tanulmányi ösztöndíjra is?
Igen, lehet. Ebben az esetben a két pályázatot párhuzamosan bíráljuk el.

Lehet részletfizetést igényelni, ha ösztöndíjat kapok?
Minden diákunk számára automatikusan felajánljuk a részletfizetési lehetőséget, annak külön megpályázására nincs szükség.

 

1122 Budapest
Maros utca 12., 3. emelet

Nyitvatartás:
hétfőtől péntekig 12-19 óráig, szombaton 10-17 óráig

M: +36 70 622 0273

E: info@engame.hu

Impresszum

Adatkezelési tájékoztató