Csatlakozz hozzánk Facebookon  

Programok

Középiskolásoknak szóló programunk négy tanéven keresztül egészíti ki modern oktatási módszerekkel és diákközpontú szemléletmóddal a hagyományos oktatást.

startup weekend

Mi a program célja?

Programunk célja a diákok szakmai, személyes és szociális készségeinek fejlesztése, tudatos pályaválasztásuk elősegítése, valamint minden szituációban használható idegennyelv-tudás fejlesztése.

Mindezek együttesen lehetővé teszik, hogy diákjaink felismerjék erősségeiket és kibontakoztassák tehetségüket az őket érdeklő szakterületen, felelős döntést hozzanak jövőbeli céljaikkal kapcsolatban és olyan készségek magabiztos használói legyenek, melyek szakmai és személyes életük során végig segítik majd őket, bármilyen területen is helyezkedjenek el.

A program sorám megszerzett ismeretek és készségek megalapozzák, hogy azokat a diákjainkat, akik szeretnének külföldön továbbtanulni, tárt karokkal várják a világ legjobb egyetemei is.

Bővebben a program céljáról >>

Ki jelentkezhet a programra?

Képzésünk korosztályonként, négy egymásra épülő évfolyamon zajlik a középiskola négy éve alatt.

Freshman, Sophomore, Junior és Senior évfolyamunkra a 2019/2020-as tanévben azon diákokat várjuk, akik 2023-ban, 2022-ben, 2021-ben vagy 2020-ban fognak érettségizni.

A Senior évfolyamba olyan diákokat várunk, akik jövőre szeretnének angol vagy német nyelvű egyetemi képzésre felvételizni, és az egyetemválasztásban, valamint a felvételi folyamat során van szükségük szakértő segítségre. (Ha tehát korábban érettségiztél, akkor is van lehetőséged becsatlakozni.)

Minden olyan diák jelentkezését szeretettel várjuk, aki legalább társalgási szinten ismeri az angol nyelvet, nyitott a különböző szakterületek és új gondolatok iránt, és szeretné támogató környezetben fejleszteni tudását és készségeit. 

Bővebben az egyes évfolyamokról >>

Miben fejlődnek diákjaink?

A program minden eleme angolul zajlik, így az aktív, készségszintű nyelvtudás fejlődését minden diákunk tapasztalja már a program elejétől kezdve. Emellett a különféle tudományterületek megismerése segít abban, hogy a diákok megalapozott döntést tudjanak hozni a továbbtanulással és a jövőjükkel kapcsolatban. Nem utolsó sorban pedig a magabiztosság, csapatmunka, vitakultúra, érveléstechnika és egyéb alapvető készségek terén is látványos diákjaink fejlődése.

Arról, hogy milyen elsősorban milyen készségeket fejleszt a program, az alábbi blogbejegyzésben olvashatsz többet: 10+1 készség, amiben minden engame-es diák fejlődik

Bővebben a program elemeiről >>

1122 Budapest
Maros utca 12., 3. emelet

Nyitvatartás:
hétfőtől péntekig 12-19 óráig, szombaton 10-17 óráig

M: +36 70 622 0273

E: info@engame.hu

Impresszum

Adatkezelési tájékoztató