Csatlakozz hozzánk Facebookon  

A program célja

Alapfeltevésünk, hogy az oktatásnak a világ jelenkori és belátható jövőbeli problémáira kell választ adnia, miközben a diákra koncentrál, és nem téveszti szem elől annak életkorából fakadó sajátosságait.

Négy éves programunk célja, hogy a hozzánk járó diákok ráébredjenek tehetségükre, lehetőségük legyen minél több jelenség, tudományterület és problémakör megismerésére, ami alapján megalapozott döntéseket tudnak hozni életük fontos pillanataiban. Célunk, hogy magukba szívják azt a szemléletmódot és elsajátítsák azokat a készségeket, amelyekkel boldogan tudnak megfelelni az őket körülvevő kihívásoknak. Ezért a lexikális tudás helyett elsősorban arra helyezzük a hangsúlyt, hogy felvértezzük őket a kritikus gondolkodás, csapatmunka, kutatás, vagy éppen vitatkozás képességével. Annak érdekében pedig, hogy a világon bárhol megállják a helyüket, programjaink szinte teljes egészében angol nyelven zajlanak.

Képzésünk utolsó évében a diákok személyes mentoraik támogatásával a preferenciáiknak és készségeiknek megfelelő képzésre adják le jelentkezésüket, amit az utóbbi öt évben minden esetben siker koronázott. Így korábbi diákjaink a többi között jelenleg olyan egyetemeken tanulnak, mint a University of Cambridge, UCL, Bocconi University, Erasmus University of Rotterdam vagy a Boston University.

1122 Budapest
Maros utca 12., 3. emelet

Nyitvatartás:
hétfőtől péntekig 12-19 óráig, szombaton 10-17 óráig

M: +36 70 622 0273

E: info@engame.hu

Impresszum

Adatkezelési tájékoztató