Csatlakozz hozzánk Facebookon  

Értékelési rendszer

Az utóbbi évtizedekben számos kutatás és szakember (köztük Vekerdy Tamás, Daniel Goleman, Sir Ken Robinson) megállapította, hogy az intelligencia jóval színesebb, mint amit a legtöbb közoktatás preferál és értékel. Hazánkban is a logikai-matematikai és a verbális intelligenciát értékeli az oktatás. Az érzelmi, interperszonális vagy vizuális intelligánciáról nem, vagy alig vesznek tudomást az iskolák. Az értékelés pedig az ötös skálán mozog.

Tudjuk, hogy a személyes odafigyelés és visszajelzés a hatékony fejlődésnek, a tehetség kibontakoztatásának és gondozásának a záloga. Az Engame Akadémia programjai során az üzleti szférában alkalmazott 360 fokos értékelés egyszerűsített, az oktatásra alakított módszerét használjuk, melynek segítségével túllépünk a hagyományos, hierarchikus tanár-diák értékelésen.

Az Engame Akadémián nem csak a tanár értékeli a diákot, hanem a diák is értékeli saját magát, a társait, a tanárait is. Ezen túl pedig a szülők véleményét is rendszeresen kikérjük gyermekük fejlődésével, a programjaink eredményességével kapcsolatban.

Végül pedig a tanéveket záró Graduation Ceremony-n minden résztvevő az Engame Akadémia saját oklevelét vagy diplomáját veheti át – évfolyamtól függően.

Az értékelési rendszerünkről részletesen az alábbiakban olvashatsz*: 

*Az ezen az oldalon részletezett értékelési rendszer elsősorban az első három évfolyamunkat jellemzi. Senior évfolyamunkban is érvényesül az itt kifejtett filozófiánk, azonban eltérő módon. 

1122 Budapest
Maros utca 12., 3. emelet

Nyitvatartás:
hétfőtől péntekig 12-19 óráig, szombaton 10-17 óráig

M: +36 70 622 0273

E: info@engame.hu

Impresszum

Adatkezelési tájékoztató