Csatlakozz hozzánk Facebookon  

Évfolyamok

Középiskolásoknak szóló programunk tantervét úgy alakítottuk ki és fejlesztjük évről évre, hogy az egyes évfolyamok oktatási programja minél inkább illeszkedjen diákjaink korosztályi sajátosságaihoz és igényeihez. Így tudjuk biztosítani, hogy ismereteik és készségeik fejlesztése mellett a program motiváló és élvezetes is legyen számukra.

evnyito lufis

Az egyes évfolyamok céljait és az alkalmazott módszereket, foglalkozástípusokat úgy alakítottuk ki, hogy a diákok mindig a saját korosztályuk számára legfontosabb területekkel foglalkozhassanak.

Mind a négy évfolyamban kiemelt szerepet kap a 21. századi és interperszonális készségek fejlesztése, a különböző szakmák és szakterületek megismerése és a pályaorientáció, az idegen nyelvek magabiztos, való életben használható elsajátítása, valamint a felkészülés a (külföldi) továbbtanulásra

Az évfolyamok oktatási programja lazán egymásra épül, ezzel garantáljuk diákjaink folyamatos fejlődését a teljes, négyéves program során, ugyanakkor bármelyik évfolyam elejétől van lehetőség becsatlakozni (korlátozott létszámban pedig féléves becsatlakozás is lehetséges).  

Az egyes évfolyamok rövid leírása:

1122 Budapest
Maros utca 12., 3. emelet

Nyitvatartás:
hétfőtől péntekig 12-19 óráig, szombaton 10-17 óráig

M: +36 70 622 0273

E: info@engame.hu

Impresszum

Adatkezelési tájékoztató