Csatlakozz hozzánk Facebookon  

Készségfejlesztő workshopok

A készségfejlesztő workshopok minden évfolyamban jelen vannak, hiszen a készségfejlesztés programunk meghatározó eleme.

A workshopok célja, hogy diákjaink elsajátítsák azokat a készségeket, melyekre szükségük lesz az egyetemen és később a munka világában is, azonban a hagyományos iskolában ritkán vagy egyáltalán nem jut rájuk idő.

Bár minden évfolyamban fontos elem a készségfejlesztés, a legnagyobb szerepet a Freshman évben kapnak a készségfejlesztő workshopok. Az első évben legfőképp az írásra, az olvasásra, a prezentációra, a vitatkozásra, a kommunikációra és a csapatmunkára fókuszálunk.

Diákjaink interaktív, kiscsoportos foglalkozásokon vesznek részt, melyek során megtanulják használni az említett készségeket, valamint magabiztosságuk és angol/német nyelvtudásuk is fejlődik.

IMG 3058 kicsi

Tipikus Freshman évfolyamos program például a prezentációs workshop, mely során nemcsak diákjaink előadáskészsége fejlődik, hanem a csapatmunkát, magabiztosságot, kritikai gondolkodást is gyakorolják. Ezek mellett megtanulják konstruktívan megfogalmazni véleményüket és visszajelzést adni társaiknak.

A fentiek fejlesztése és alkalmazása évfolyamtól függetlenül fontos szerepet tölt be a program során. Ennek rengeteg pozitív hozadéka van, főkét az önértékelés, a célkitűzés, az elemzési készségek, az önbizalom, a kooperációs készségek, az interperszonális készségek, az orientáció, a motiváció, az idő-menedzsment, az önállóság, a kreativitás és a probléma-megoldás terén.

Cimkék: : freshman, sophomore, junior

1122 Budapest
Maros utca 12., 3. emelet

Nyitvatartás: H-P: 12-19 óráig

M: +36 70 622 0273

E: info@engame.hu

Impresszum

Adatkezelési tájékoztató