Csatlakozz hozzánk Facebookon  

Interdiszciplináris workshop-sorozat

A Sophomore év második és harmadik negyedévének gerincét egy interdiszciplináris workshop-sorozat alkotja, ami a különféle tudományterületeket más tudományterületekkel való kapcsolódási pontjaik mentén mutatja be. 

Ilyen módon segítjük a tudományterületek mentális térképének kialakulását és hangsúlyozzuk a különböző területek sokszínűségét diákjaink számára. A tanév a társadalomtanulmányok, a természettudományok és a humán tárgyak, valamint a velük kapcsolatos lehetőségek feltérképezésére fókuszál.

A program heti rendszerességű workshopjai egy-egy tág tudományterület köré szerveződnek, így segítve a diákokat abban, hogy a kapott impulzusokat rendszerben lássák. A workshopok gyakorlatias és interaktív felépítése lehetőséget ad arra, hogy az akadémiai orientáció mellett fontos írott és beszédkészségek (például prezentáció, esszé, információ rendezés, érvelés) és az angol/német nyelv fejlesztésével is foglalkozzunk. Ennek kiegészítéseként a tanév során önálló foglalkozásokat szentelünk fontos alapkészségek fejlesztésére.

Ez a “tudományos tárlatvezetés” azért kiemelten fontos, mert a Sophomore évfolyam fő célja, hogy akadémiai orientációt kapjanak a diákok, beleláthassanak olyan területekbe is, amikről addig nem is tudták, hogy érdeklik őket. Ezért mindenki ugyanazt a fő programmenetet követi. Erre épülően a Junior évben már szakosodnak a diákok - maguk választják ki szemináriumaink közül, melyeket szeretnék látogatni az év folyamán.

Cimkék: : sophomore

1122 Budapest
Maros utca 12., 3. emelet

Nyitvatartás: H-P: 12-19 óráig

M: +36 70 622 0273

E: info@engame.hu

Impresszum

Adatkezelési tájékoztató