Csatlakozz hozzánk Facebookon  

Field tripek

“A pályaorientációs field tripek sokat segítettek, itt nem az volt, hogy elolvastam egy internetes cikket, vagy láttam egy cég Facebook oldalát, hanem tényleg bementünk a Prezi irodájába, és az ott dolgozó ember tartott egy előadást, körbevezetett minket és válaszolt a kérdéseinkre - ez egy sokkal teljesebb betekintést adott, mint amit bárhol kaphattunk volna.”

Marci, Senior évfolyamos diákunk

A havi rendszerességű field tripek elsődleges célja a szakmai orientáció erősítése - diákjainknak lehetősége nyílik arra, hogy különböző intézetek, cégek és szakmák munkáiba nyerjenek betekintést. Emellett izgalmas beszélgetésekkel összekötött színházi előadásokon vehetnek részt, vezetett tárlatokat látogathatnak, és sok egyéb érdekes programhoz csatlakozhatnak.

A field tripek minden diák számára nyitottak, ezekre alkalmanként külön jelentkezhetnek az érdeklődők. A 2017/2018-as tanévben eddig az alábbiak voltak a legizgalmasabb látogatások:

Az évet a Művészet és Technológia kiállításon kezdtük, melynek a Fiatal Képzőművészek Stúdiója adott otthont.
Ezt követően a We Love Budapest és a We Love Balaton szerkesztőségét látogattuk meg, ahol újságírók, fotósok és szerkesztők meséltek a munkájukról. 
Sok diák field trip keretén belül nézte meg az Art Market kiállítást a Millenárison. Voltunk az MTA-TTK őssejt laboratóriumában, ahol kutatók segítségével néztünk bele a tudományos munka különböző szegmenseibe.
A Freelusion field trip során a diákoknak lehetősége volt bepillantani egy vizuális képalkotás segítségével háromdimenziós showműsorokat készítő cég munkafolyamataiba. A fent említett önkéntességgel foglalkozó society is rendszeresen szervezett minden engame-es diák számára látogatható field tripeket, így az OSA Archívumát, a Csak Egyet Alapítványt és a Greenpeace magyarországi irodáját is sokan nézhették meg belülről. A fotózás iránt érdeklődő diákok a World Press Photo kiállításra is közösen vállalkoztak. 

Decemberben a Sirály című előadást néztük meg a Katona József Színházban, illetve hamarosan az online és offline médiafigyelés rejtelmeibe nyerhetnek betekintést a diákok a Neticle-nél.  

Cimkék: : freshman, sophomore, junior, senior

1122 Budapest
Maros utca 12., 3. emelet

Nyitvatartás: H-P: 12-19 óráig

M: +36 70 622 0273

E: info@engame.hu

Impresszum

Adatkezelési tájékoztató