Csatlakozz hozzánk Facebookon  

Kreatív házifeladatok

A Kreatív Házifeladatok a legfiatalabb korosztály programjának fontos elemei. A Freshman évfolyamos diákok érdeklődése rendkívül tág, rendszerint őszinte lelkesedéssel vetik bele magukat a kreatív feladatokba.

A házi feladatok önkéntes jellegűek, lényegük, hogy teljes önállóságot adunk a témaválasztást illetően. Rengetegféle ötlettel állnak elő a diákok, melyeket később a társaik előtt mutatnak be. A képzőművészeti alkotásokton, a rövid történeteken, kisfilmeken vagy éppen matematikai feladatok levezetésén keresztül mindenki bemutathatja mi iránt érdeklődik. Sok esetben ez az első olyan alkalom a diákok életében ahol a házi feladat témáját maguk határozhatják meg, ennek is köszönhető, hogy a feladat önkéntes jellege ellenére átlagosan a Freshman diákok háromnegyede lead valamilyen munkát.

Ezeknek a feladatoknak rengeteg előnyét látjuk. Az egyik legfontosabb a sikerélmény, amit akkor éreznek, mikor bemutatják munkájuk eredményét a többieknek. Emellett azzal töltenek időt, ami igazán érdekli őket, és játékosan sajátítják el a projektalapú gondolkodás alapjait - a tervezéstől a kivitelezésig foglalkoznak egy projekttel, melyet a végén prezentálnak (úgy ahogy a későbbiekben az egyetemen és a munkahelyükön is teszik majd).

Cimkék: : freshman

1122 Budapest
Maros utca 12., 3. emelet

Nyitvatartás: H-P: 12-19 óráig

M: +36 70 622 0273

E: info@engame.hu

Impresszum

Adatkezelési tájékoztató