Csatlakozz hozzánk Facebookon  

Rólunk

Az Engame Advanced Secondary School az Engame Akadémia középiskolás diákjainak központja, mely délutáni-hétvégi foglalkozásaival kiegészíti a középiskolai oktatást. 2010 óta több száz diáknak segítettünk álmai elérésében.

evnyito lufis

Az Engame Advanced Secondary Schoolt bemutató legfontosabb információk

Miért csináljuk, amit csinálunk, és hogyan tesszük mindezt? Filozófiánk meghatározó eleme mindennapjainknak, döntéshozatalunknak. 

Csapatunk kiváltságként éli meg, hogy egy kötöttségektől mentes, non-konform oktatási programot fejleszthet. Az ennek köszönhető pozitív légkör pedig lehetővé teszi, hogy programunk során valós akadémiai és személyiségfejlődést érjünk el diákjainkkal.  

Csapattagként tekintünk arra a számtalan szervezetre is, akikkel közös célokért dolgozunk. Partnereink közé tartozik a Mito, a Kitchen Budapest, az Uccu Roma Informális Oktatási Alapítvány, a Nők a Tudományban Egyesület, a Skool, a Magyar Templeton Program, a Kutató Diákok Mozgalma és a Demokratikus Ifjúságért Alapítvány is.

Tevékenységünkről, kutatásainkról rendszeresen beszámol a sajtó is. TV híradóktól kezdve szakértői cikkeken és interjúkon keresztül egészen címlapsztorikig. 

Csapatunk folyamatosan bővül. Várjuk az új jelentkezőket karrier oldalunkon meghirdetett aktuális pozícióinkra.

1122 Budapest
Maros utca 12., 3. emelet

Nyitvatartás:
hétfőtől péntekig 12-19 óráig, szombaton 10-17 óráig

M: +36 70 622 0273

E: info@engame.hu

Impresszum

Adatkezelési tájékoztató