Csatlakozz hozzánk Facebookon  

Filozófiánk

Az Engame Akadémia 2010 óta motivált középiskolásokat és egyetemistákat támogat abban, hogy megtalálják helyüket a világban: felfedezzék tehetségüket, amit aztán mentorainkkal közösen kibontakoztatnak, és megtalálják azt a külföldi egyetemi képzést, ami számukra a leginspirálóbb jövőképpel kecsegtet.

evnyito diakok

Az Engame Advanced Secondary School az akadémia középiskolás diákjainak központja, mely négy tanéven keresztül egészíti ki képzési programjával a hagyományos oktatást.

Hiszünk a fiatalok tehetségében, éppen ezért elkötelezettek vagyunk a diákközpontú oktatás mellett. Módszerünk lényege, hogy problémamegoldásra, kritikus gondolkodásra, kreativitásra, együttműködésre ösztönözzük a diákokat. Programunk a nemzetközi felsőoktatásban és munkaerőpiacon való érvényesüléshez elengedhetetlen kompetenciákra és szemléletmódra fókuszál.

Társadalmi felelősségünk tudatában ösztöndíjakat biztosítunk rászoruló diákjainknak, közhasznú projekteket indítunk a diákokkal közösen, valamint igyekszünk segíteni a hazatérést a külföldi tanulmányok után azon diákjainknak, akiknek ez szándékukban áll.

1122 Budapest
Maros utca 12., 3. emelet

Nyitvatartás:
hétfőtől péntekig 12-19 óráig, szombaton 10-17 óráig

M: +36 70 622 0273

E: info@engame.hu

Impresszum

Adatkezelési tájékoztató