Csatlakozz hozzánk Facebookon  

2017. május 11. - Szabad Föld

„Külföldön rengeteg pénzt és erőforrást fektetnek az oktatásba. Itthon poroszos, kint gyakorlatias az iskola. Ott olyan tanárok tanítanak, akik tekintélyek a szakmában, és gyakorlati tudással is rendelkeznek” – íme, néhány mondat a megkérdezett diákok érvei közül.

Tovább

2017. május 5. - Heti Válasz

Heti Válasz

A hazai oktatási rendszer elégtelensége az egyik kulcstényezője az elvándorlás talán legfájóbb mozzanatának: annak, hogy tanulmányaik befejezése után a külföldön tanuló fiatalok nem térnek haza. Az Engame Akadémia kutatást végzett a külföldön tanuló magyar egyetemisták körében: eszerint a diákok 30 százaléka nem tervez hazatérést, 30 százalék bizonytalan, s csupán 40 százalék szándékozik hazajönni végzettségének megszerzése után.

Tovább

2017. április 18. - Hír TV

Felmérés a külföldön tanuló magyar diákokról, akiknek harmada nem is tervezi a hazatérést. Helyzetelemzés a kutatást végző cég vezetőjével, Lévai Balázzsal.

Tovább

2017. április 14. - Index

Jelenleg nagyjából 10 ezer magyar egyetemista tanul külföldön, de mi lesz velük, ha végeznek? Van rá esély, hogy hazajöjjenek? A témáról az Engame Akadémia, egy fiatalokat külföldi továbbtanulásra felkészítő iskola készített kutatást még külföldi felsőoktatási intézménybe járó, vagy három éven belül végzett fiatalok részvételével.

Tovább

1122 Budapest
Maros utca 12., 3. emelet

Nyitvatartás:
hétfőtől péntekig 12-19 óráig, szombaton 10-17 óráig

M: +36 70 622 0273

E: info@engame.hu

Impresszum

Adatkezelési tájékoztató