Csatlakozz hozzánk Facebookon  

Sajtópartnereknek

Sajtotajekoztato

Az Engame Akadémia csapata 2010 óta segíti a fiatalokat készségfejlesztésben, pályaorientációban és külföldi egyetemi felvételiben. Az elmúlt évek során több mint 500 diákkal foglalkoztunk. Ez idő alatt azonban nemcsak a diákok felkészítésében, hanem a sajtóval való kommunikációban is számottevő tapasztalatra tettünk szert. 

Számos megjelenésünk volt a TV riportoktól (RTL Klub, ATV, Hír TV stb.) kezdve a rádióriportokon keresztül (Trend FM, Klub Rádió, Lánchíd Rádió stb.) a print és online lapokban (HVG, MNO, Index.hu, Forbes, Eduline, stb.) való megjelenésig. 

Rendszeresen készítünk saját kutatásokat, melyek publikálásán kívül is bármikor szívesen állunk a sajtó rendelkezésére a magyar és nemzetközi köz- és felsőoktatás, az orientáció, az iskolai nyelvoktatás és a külföldi továbbtanulás témakörében. 

Sajtólista

Amennyiben szeretne elsőként értesülni az Engame Akadémia híreiről, kutatásairól, iratkozzon fel sajtólistánkra az alábbi űrlap kitöltésével! 

*Adataidat csak arra használjuk, hogy a téged esetlegesen érintő híreket eljuttassuk hozzád. A teljes adatkezelési tájékoztató itt érhető el: Adatkezelési tájékoztató >>

1122 Budapest
Maros utca 12., 3. emelet

Nyitvatartás:
hétfőtől péntekig 12-19 óráig, szombaton 10-17 óráig

M: +36 70 622 0273

E: info@engame.hu

Impresszum

Adatkezelési tájékoztató