Csatlakozz hozzánk Facebookon  

Szülőknek

A tehetséggondozás, a diákok fejlődésének érdemi támogatása és a külföldi továbbtanulás előkészítése során meghatározó szerepet töltenek be a szülők. Ezt felismerve mindent megteszünk, hogy diákjaink családjai minden információt és támogatást megkapjanak tőlünk gyermekük fejlődésével, jövőbeli lehetőségeivel kapcsolatban, valamint mi is örömmel fogadjuk az ő segítségüket, meglátásaikat a program során.

Az Engame Akadémia legfontosabb, szülőknek szóló információi, programjai:

Az Akadémia által létrehozott Hello Parents program foglalja össze azon tevékenységeinket, mely során aktív és volt diákjaink családjaival együtt működünk.

Jövendő diákjaink és családjuk számára felvételi időszakunkban rendszeresen tartunk nyílt napokat, melyek során bemutatjuk az Akadémia működését és a külföldi továbbtanulásról szükséges tudnivalókat. Látogass meg minket gyermekeddel, ismerjetek meg minket és tegyétek fel kérdéseiteket! 

Valószínűleg nálunk is jobban foglalják össze diákjaink szülei azt, hogy miben is segített nekik programunk. Az ő véleményüket olvashatod a Szülői visszajelzések oldalon. 

1122 Budapest
Maros utca 12., 3. emelet

Nyitvatartás:
hétfőtől péntekig 12-19 óráig, szombaton 10-17 óráig

M: +36 70 622 0273

E: info@engame.hu

Impresszum

Adatkezelési tájékoztató