Csatlakozz hozzánk Facebookon  

Szülői estek

Az Engame Akadémián minden programunk középpontjában diákjaink fejlődése áll. Ez azonban szülői támogatás nélkül nem lehetséges, ezért rendszeresen szervezünk olyan ingyenes beszélgetéseket, előadásokat, mely a középiskolás diákok szüleinek segít abban, hogy jobban megérthessék, hatékonyabban támogathassák gyermekeiket. 

Screen Shot 2018 02 08 at 17.34.18 

Az általunk szervezett estek célja, hogy a szülők és az érdeklődő pedagógusok képzett szakemberek (többek között ifjúsági pszichológusok vagy Z generációs szakértők) segítségével tudhassanak meg többet a kamaszokat érintő legfontosabb kérdésekről. Estjeink témái közt szerepel például a szülő-gyerek kommunikáció, az iskolai stressz kezelése, az internet és a mobileszközök használata vagy a pubertáskori érzelmi hullámok

Korábbi estjeink beszámolói:

Németh Erika pszichológus előadása: Hogyan kommunikáljunk kamaszokkal? 
Tóth Dániel pszichológus előadása: A játékok dimenziója rengeteg lehetőséget rejt 

Az előadások középiskolás korú gyermekek szüleinek és tanárainak szólnak, hiszen a 14-18 éves fiatalokkal kapcsolatos korosztályspecifikus kérdések és problémák kerülnek előtérbe az előadások és a beszélgetések során.

Amennyiben szívesen részt venne jövőbeli szülői estjeinken, töltse ki az alábbi űrlapot és elsőként küldünk Önnek értesítést következő eseményeinkről:

*Az űrlap kitöltésével Ön hozzájárul, hogy információkat küldjünk Önnek programjainkkal kapcsolatban. Teljeskörű tájékoztatás az alábbi linken érhető el: Adatkezlési tájékoztató >>

1122 Budapest
Maros utca 12., 3. emelet

Nyitvatartás:
hétfőtől péntekig 12-19 óráig, szombaton 10-17 óráig

M: +36 70 622 0273

E: info@engame.hu

Impresszum

Adatkezelési tájékoztató